PriZm Üye MrExpert' Alıntı: Apple ın izin vermeyeceği kesin ama Zaten ugulama fazlasıyla iş görüyor bence gereksiz android için bile gereksiz olur bu Facebook içeriklerine erişmek istesem uygulamaya girerim ana ekranda olmasına gerek yok Genişletmek için tıkla ... Havalı olur bence aynı hamleyide twitterdan bekliyorum.
MrExpert' Alıntı: Apple ın izin vermeyeceği kesin ama Zaten ugulama fazlasıyla iş görüyor bence gereksiz android için bile gereksiz olur bu Facebook içeriklerine erişmek istesem uygulamaya girerim ana ekranda olmasına gerek yok Genişletmek için tıkla ... Havalı olur bence aynı hamleyide twitterdan bekliyorum.
MrExpert Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Havalı olur bence aynı hamleyide twitterdan bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben kullanmazdın gelse bile.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Havalı olur bence aynı hamleyide twitterdan bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben kullanmazdın gelse bile.
PriZm Üye Artles' Alıntı: Twitterla ortaklaşa yapsalar çok daha güzel olurdu. Genişletmek için tıkla ... +999 ama birbirlerine ciddi rakipler ve yapmazlar
Artles' Alıntı: Twitterla ortaklaşa yapsalar çok daha güzel olurdu. Genişletmek için tıkla ... +999 ama birbirlerine ciddi rakipler ve yapmazlar