Facebook hesabıma girince sayfam açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Facebook hesabıma girince sayfam açılıyor
facebook hesabıma girmeye çalıştığımda direkt admini olduğum sayfa geliyor. profilime giremiyorum. sağ tarafta da facebook'u kendi adınla kullan diye bir şey de yok. Bir türlü hesabıma giremedim. Yardımcı olur musunuz???

Lykia

Lykia

Üye
Büyük ihtimal profilini sayfaya değiştirmişin .ama konuyu biraz daha açarsan yardımcı olabilirim sana

ilayda41000

Üye
benim de öyle oluyor konuyu biraz açarsak eğer facebooka girdim ve sadece admın oldugum syfalar çıkıo. arama butonu yok anasayfa yok. sadece ayarlar ve çıkış var napıcam yardım edin 3 senedir facem var ama hiç böle bişeyle karşılaşmadım

ecel54

ecel54

Üye
ceza vermişler belirli bir süre sonra açılır

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal profilini sayfaya değiştirmişin .ama konuyu biraz daha açarsan yardımcı olabilirim sana

başta ben de öyle düşündüm ama öyle değil geri düzeltme tuşu yok..

yengyong

Üye
ya arkadaşlar bende bu 2 gündür arkadaşın dediği gibi aynı sorunu yaşıyorum yardım eden kimse yokmu ecel arkadaşımız ceza almışsın dedi doğrumu cevap lütfen

kubra2012

Üye
ya arkadaşlar bende bu 2 gündür arkadaşın dediği gibi aynı sorunu yaşıyorum yardım eden kimse yokmu ecel arkadaşımız ceza almışsın dedi doğrumu cevap lütfen

evet aynı sorunu şu sıralar bende yaşıyorum lütfen söylermisiniz. kesin cezamı bunun nedenii

Mert045

Mert045

Üye
Ceza değil senin profili büyük ihtimal çalıp sayfaya çevirmişler.

musa.075

Üye
Bu linke tıkla ve Facebook'u kendi adınla kullan:

seksek09

Üye
nerenizden uyduruosunuz calınmıs falan die :D olm sizi sikayet ettiler veya fazla istek gonderdiniz basıma 7 defa geldi bu olay
çözümü yok ugrasamyın facebook yonetimine mesaj atın diolar ama sakın atmayın sonra tum hesaplar kilitlenir valla giremezsiniz
sonra gorursunuz yaklasık 2-3 ay icinde duzelio kolay gelsin cozumu bu sabredin beklemekten baska bisey gelmez elimizden

seksek09

Üye
Arkadaslar calınmıs falan die bisey yok sadece sizi sikayet ettiler veya fazla istek gonderdiniz basıma 7 defa geldi bu olay
çözümü yok ugrasamyın facebook yonetimine mesaj atın diolar ama sakın atmayın sonra tum hesaplar kilitlenir valla giremezsiniz
sonra gorursunuz yaklasık 2-3 ay icinde duzelio kolay gelsin cozumu bu sabredin beklemekten baska bisey gelmez elimizden

emptyokan

Üye
BENIMDE BAŞİMA GELDI ÇOK KOLAY KURTULABIlirSIN
öncelikle sakin ol.yapman gereken bu hale gelen facene girmek.sonra reklamlar bölümüne gir altta.sonra mevcut reklamlarınızı yönetin var onu tıkla.sonra hesap no yazıyo hemen onun altında reklam sayfasının kapat yazıyo oraya tıkla ve hiç facene 3 gün girme bak nasıl oluyo

Üst Alt