Facebook hesabım çalındı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
Facebook hesabım çalındı
merhabaler benim cumartesi günü hesabım çalındı ve şifre ile mail adresi değiştirilmiş mailimin şifresini çözüp facebookun gönderdiği yeni mail ekledin onaylamıyorsan iptal et tarzı mailide silmişler hesabımı geri alamaya çalıştım talimatları izleyerek ama bunlara erişimim yok a tıkladığımda güvenlik sorumu sormuyo üzgünüz mail sağlayıcınla iletişime geç diyo o mailde bana değiil çalan kişiye ait mailin şifresini çözmeye çalıştım ama 2 tane güvenlik sorusu var yahooda birini buldum diğerini bulaamdım dünde hesabımı dondurmuşlar sizce bu hesaplarımı alma ihtimalim var mı ? birde savcılığa vermem durumunda ne gibi sonuç alırım sizce bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ..
 


y n s c n

y n s c n

Üye
Bilişim suçlarına baivurmanı tavsiye ederim Elinde sağlam deliller olması gerekiyor. Tarayıcından geçmişi silme ayrıca. (( facebook hakkında ))
 
Meraal

Meraal

Üye
    Konu Sahibi
sağlam deliler derken ? facebookdaki bütün bilgiler bana ait bulunduğum şehir memleket isim soyisim geçmişi günlük olarak siliyorum en sonda dün sildim malesef ama geçmiş ile ne ilgisi var anlayamadım ? teşekkürler bu arada cevap için .. Çoğu bilişim suçları bişey yapmıyor diyor kafam ordan karıştı benm..
 
y n s c n

y n s c n

Üye
Bilişim suçlarına bir şekildeo hesabın senin olduğuna inandırmalısın. O yüzden diyorum. Sen bi şansını dene bakalım..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt