silver021
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim Aydın Hocanın CFW si dururken başka FW kullanılır mı?Peki bu baglanti o zaman benim aveamda kaynaklaniordur sen öyle dedigine göre. genede çok can sikici bir durum. bide bgn sadece facebook sohbeti actim telefon kendini kilitledi uzun bi süre tepkime vermedi sonra uygulama hafizasi dolu uyarisi aldim. yani bu sadece baglantisalda olmaktan cikti. kullandigim jvkc1 1.2 sûrümüyle bunun bir ilgisi varmidir aybek kardeş?
bende de birsorun yok silver yazışabiliyorum.. fakat bencede hala stabil değil.. sayfa akışında takılmalar oluyor gene eskisi gibi..
Walla aynen bende senin gibi yaptim yetersiz hafiza uyarisi cikinca kapadim yeniden açtim defalarca girdim banamisin demedi halen hata verior faceten bana bir ton küfür eden oldu bgn msj atioruz cevap yok die. :d bende fw atmayi isterdim lakin ewde pc yok napalim bu sekilde cepten takilioruz netlerde.
----------Eklendi @ 22:09:20 ---------- Yazıldı @ 22:07:28 ----------
Hangi operatörden girdin chat bölümünü yada wirelesslami baglaniorsun. ?
arkadaşlar ben bir türlü güncelleyemedim nasıl yapacaz ya? yardımcı olabilirmisiniz? hiçbir yerde güncelleme yazmıyor?
wifi ile bağlanıyorum ama bende de aynı uyarı çıkıyor. Güncelledikten sonra 2 kere açıldı daha sonra stabil değil uyarısı vermeye başladı. :SEywallah ares. aveayi çöpe atsam iyi olcak o zaman. bende sunucu stabil değil uyarisi cikior.
Tek kelime ile rezalet.Gitti face uygulaması telefondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?