Facebook Giremiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Giremiyorum.
arkadaşlar bilindigi gibi facebook'un yeni sitesi o.facebook.com bedava ama ben 5130 telefonum ile giriyorum sayfa açılmıyor ve 50 kuruş kesiliyor lütfen yardım edin giremiyorummm :(

Necmati

Necmati

Üye
facebooka girerken hangi baplantıyı kulanıyosun turkcell wap wifi turkceell internet?

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
facebooka girerken hangi baplantıyı kulanıyosun turkcell wap wifi turkceell internet?
dostum bilmiyorum hangi baglantıyı kullanıyorum direk opera miniyi açıyor ve tarayıcıya yazıyorum o kadar

Necmati

Necmati

Üye
dostum bilmiyorum hangi baglantıyı kullanıyorum direk opera miniyi açıyor ve tarayıcıya yazıyorum o kadar
yani 0.facebook a girmek için kesinlikle turkcell wap ı kulanmalısın yoksa açmıyo :naughty:

Necmati

Necmati

Üye
çok garip bende hiçbir sorun yani çoğu kişide bi telefoncuya baktır yada format at :D

enjo3

Üye
ben normal yazarak girdim hiç tl gitmedii.ama bende fotorafları gostermiyor bilen varmı nasıl yapabılırım

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
vodafone da da girilmiyor belkide ayarlarımızı tam yapmıyor olabiliriz.

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
acaba opera gib itarayıcılarla girdigim içinmi tl gidiyor

celibar

celibar

Üye
ilk önce telefonun kendi tarayıcısını kullanmanız gerekiyo.sonra o.facebook.com adresindeki o harfini rakam sanıp 0 (sıfır) yazmayın.ve hala wifi ile bağlanmaya çalışan akılları anlamıyorum.

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
ama "o" değil ki sıfır değilmi zaten ben sıfır olarak girdim ve oluyor turkcell. Zaten resimleri göstermediği sadece yazı olduğu için ücretsiz Niye resimler görünmüyor diye boşuna ayarlarla falan oynamayın. "0.facebook.com"

123cs

Üye
Operayı açıyor kendi tarayyıcısını acmıyor..! menü>web >tarayıcı=opeya tarayıcı tıklıyon opera acılıyor

serdar94

serdar94

Üye
Arkadaslar telefonumu yeni aldm ve kendi tarayıcısı Operamini olarak yuklu cıktı... Operamini'den bedava facebooka girmek istiyorum fakat açmayı denediğimde "0.facebook.com adresini sizin browserınız desteklemiyor" hatası ile karşılaşıyorum ve her denedigimde 20kr gidiyor... Bu yuzden bu kendiliginden yuklu olan browseri kaldırmak veya bedava facebooku destekleyen bir browser yuklemek istiyorum.. Lutfen yardım edin... (TELEFONUM 2730 CLASSiC - S40 işlemcili)

:megafon: LUTFEN ACİL YARDIM EDİN...

secogs

Üye
ya kardeşim 5130 da orjinal tarayıcı olarak bi tek opera var 6300 gibi telefonlardaki tarayıcıdan yok nokia traycıs yok direk opera var olmuyo 0.facebook olayı ya kontr gidyo

istanbulensis

Üye
"ilk önce telefonun kendi tarayıcısını kullanmanız gerekiyo.sonra o.facebook.com adresindeki o harfini rakam sanıp 0 (sıfır) yazmayın.ve hala wifi ile bağlanmaya çalışan akılları anlamıyorum."

o harfi değil o zaten rakam olarak 0 çünkü adı zero facebook dikkat edersen..ben 0. facebook rakamla yazarak girip kullanıyorum.

swiftmurder

Üye
ilk önce telefonun kendi tarayıcısını kullanmanız gerekiyo.sonra o.facebook.com adresindeki o harfini rakam sanıp 0 (sıfır) yazmayın.ve hala wifi ile bağlanmaya çalışan akılları anlamıyorum.
arkadasım 0 veya o farketmiyo; telefonum xpressmusic ama oparatörden desteklenmiyo fln dio bn yarn bi aveacıyla konuscam belki telefon ayarları eksiktir:hmmm

Dtn

Üye
bağlantı türünü `wap gprs` olarak seçmezseniz hata verir.

MUSTAFA2024

Üye
Detaylı olarak anlatıyım. Benim telefonum Nokia 2700.Facebooka bedava girebilmek için direk siteye ulaşmanız lazım.Tarayıcıdan girersen TL alır.Bu direk adresten girme nokialarda bulunmuyor gibi gözüküyor,ama var Bu yolu yaparsanız rahat ve bedava şekilde kullanabilirsiniz. Menü/Medya/Müzik çalar/Seçenek/İndirilenler/Adrese git'e girip oraya 0.facebook.com yazıp ulaşırsınız daha sonra adres ve şifreyi girdikten sonra facebook ana sayfasında iken seçenek deyip web servislerine ekle diyeceksiniz.İşlem tamamdır.Kolay yoldan girmek için Menü/İnternet/Web servisleri/facebook ana sayfa.

--------------- Ekleme ---------------

dediğim yolu deneyin mutlaka olacaktır.:oke:

• Beğen
Tepkiler: ofke81

truva533

Üye
Arkadaşım senin sorununu anlıyorum. Düne kadar aynısı benim başımdan geçmişti. Bende bir türlü giremiyordum. Ben Vodafone'luyum. Telefonu aldığımda standart herşey Türkcell'e ayarlıydı. Benim telefonum samsung GenoA. Senin modelde farklı olabilir. Ama ben nasıl yaptığımı bir anlatayım. İnternet seçeneğine tıkladım. Oradan ayarları seçtim. Oradanda internet profillerini seçtim. rada Turkcell diye ayarlıydı. Ben onu Vodafone live yaptım. Artık hiçbir ücret almadan0.facebooka giriyor. sende kendi operatörüne göre ayarla. Ama unutma resim vide fln ücretli:d:

Erkanbap

Erkanbap

Üye
bende böle oluodu baktımkı avea ınternetten gırıomusum yanlıs avea wap grps den gırılcekmıs simdi knt gıtmıo telefonunun normal tarayıcısını kullan.

Üst Alt