Facebook for Android v9.0.0.0.22 (Yeni Tasarım)

Sponsorlu Bağlantılar

insidee_

insidee_

Üye
İlk önce bu ne be dedim kızdım. sonra biraz kullanınca hızını görünce bu ne Bee dedim tabi benim telde açılış 1dk olunca bu bana iyi geldi;)
harbıden cok hızlı allahı var ama su haber kaynagı olayı sıkıntı

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş facebook hesaplarınızdan mı oluyor yoksa cihazdanmı bende anlamadım. Çünkü bende hiçbir sıkıntı yok en yeniler dediğimde 1 sn önce paylaşılan çıkıyor hemen ekran görüntüsünüde attım zaten.

insidee_

insidee_

Üye
Arkadaş facebook hesaplarınızdan mı oluyor yoksa cihazdanmı bende anlamadım. Çünkü bende hiçbir sıkıntı yok en yeniler dediğimde 1 sn önce paylaşılan çıkıyor hemen ekran görüntüsünüde attım zaten.
en yenıler dedıgınde ana ekrana mı atıo yoksa en yenılere bastıgında ana ekrana atmadan mı acılıo eger ana ekrana atıosa en son paylasılan 1 durumu gosterıo bılgısayardan gır faceye bıde telden gır gosterdıgı paylasımları kıyasla

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
en yenıler dedıgınde ana ekrana mı atıo yoksa en yenılere bastıgında ana ekrana atmadan mı acılıo eger ana ekrana atıosa en son paylasılan 1 durumu gosterıo bılgısayardan gır faceye bıde telden gır gosterdıgı paylasımları kıyasla
Listelerdeki en yenilere tiklayinca ayri bir sayfada aciyor ancak sag ust kosedeki simgeden en yeniler dedigim zaman ana sayfada cikiyor ve 1 tane falan degil normal sitedeki gibi en son paylasilan tum icerikler geliyor.

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar bende niye yeni görünüm olmuyor ya 3 ay önce kaydolmuştum ama hala eski görünüm yardım edin

insidee_

insidee_

Üye
Listelerdeki en yenilere tiklayinca ayri bir sayfada aciyor ancak sag ust kosedeki simgeden en yeniler dedigim zaman ana sayfada cikiyor ve 1 tane falan degil normal sitedeki gibi en son paylasilan tum icerikler geliyor.
Pcden gir karsilastr calismadgni gorceksin

manyax2007

manyax2007

Üye
Kaldırdım eski sürümü yükledim haber kaynağı düzeltilene kadar kullanmaya uğraşmaya değmez

scope_123

Üye
Yeni tasarım sanırım şuan güncelleme ile gelmiyor beta aşamasında olduğu için. Yeni tasarım için uygulamayı verileriyle birlikte silin sonra bilgisayardan gmail e giriş yapıp play markete girin. Daha sonra facebook uygulamasını bulup cihazıma yükle deyin tamamdır. :)

Üst Alt