Facebook for Android v9.0.0.0.22 (Yeni Tasarım)

Sponsorlu Bağlantılar

murat3702

murat3702

Üye
Buldum yaptım kısayolları düzenle menüsünde fakat facebooku açtığında varsayılan olarak maalesef en yeniler gelmiyor her defasında sekmeye gitmek gerekiyor.

MaxipmaN

Üye
Ne sacmaymis eski uyeler daha degerlidir ki

manyax2007

manyax2007

Üye
Eski sürümü kaldırıp sıfırdan bunu yüklerseniz muhtemelen yeni tasarıma geçecektir Ben oyle yaptım değişti.. Bende de eski tasarım mevcuttu bir deneyin isterseniz. Açıkcası fazla ısınamadım bu görünüme en yenileri görmek biraz teferruatlı eskisine göre. Zamanla onu da düzeltirler belki.

murat3702

murat3702

Üye
Eski sürümü kaldırıp sıfırdan bunu yüklerseniz muhtemelen yeni tasarıma geçecektir Ben oyle yaptım değişti.. Bende de eski tasarım mevcuttu bir deneyin isterseniz. Açıkcası fazla ısınamadım bu görünüme en yenileri görmek biraz teferruatlı eskisine göre. Zamanla onu da düzeltirler belki.
Evet en yenileri görmek bayağı bir uğraştırıyor her açtığında uğraşman gerekşyor bende bu yüzden kaldırdım.

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler

ozkan1987

Üye
7 dede böyleki bu tasarım s4

insidee_

insidee_

Üye
guncelleme gelemsı lazım eskıyı kullanıosanız suan ıcın eskıde kalın en yenıler calısmıyor arada tutarsa calısıor oda ayrı ekranda oluo ayarlara gırmek ıstedıgınızde en yenılerden cıkamız gerekıo

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
guncelleme gelemsı lazım eskıyı kullanıosanız suan ıcın eskıde kalın en yenıler calısmıyor arada tutarsa calısıor oda ayrı ekranda oluo ayarlara gırmek ıstedıgınızde en yenılerden cıkamız gerekıo
Bende hiç sorun olmadan çalışıyor.

manyax2007

manyax2007

Üye
Bu yeni tasarımın daha çok yeniliklere ihtiyacı var geliştirilmesi lazım kaldırdım eski sürümden sorunsuz devam şimdilik hatalar düzeltilene kadar :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
en yenılere bastıgımda dırek basa atıo bende google playdede herkez aynı sorundan sıkayetcı

Bende bu sürümü kullaniyorum ancak resimde görüldüğü üzere yeni haber geldikce ana sayfa sekmesindr sayisi yaziyor hemde sag ust kosede gordugunuz simgeye tiklayinca en yeniler ve baslica haberler diye iki secenek cikiyor.

insidee_

insidee_

Üye
aynı bende ole ya cozum bulamadım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ya ne kadar saçma benim neden böyle off

ozakin70

ozakin70

Üye
İlk önce bu ne be dedim kızdım. sonra biraz kullanınca hızını görünce bu ne Bee dedim tabi benim telde açılış 1dk olunca bu bana iyi geldi;)

Üst Alt