Uygulama v14.0.0.0.6 alpha sürümüne guncellenditeşekkürler

Yanlız yeni sürümlerde sohbet yok. Mesenger yüklemek gerekiyorBendeki 14.0 ne kadar geri kalmışız

Var mesenger sıkıntı yokYanlız yeni sürümlerde sohbet yok. Mesenger yüklemek gerekiyor![]()
Ikisi birden cok ram yiyor ve devamlı cslisiyor o yuzden eski sürüm kullaniyorum benVar mesenger sıkıntı yok

Uygulama son sürüme güncellendiUygulama v17.0.0.0.6 alpha sürümüne güncellendiBende v7 ye döndüm9.0 kullanıyorum gayet hızlı ve messenger denen saçma uygulamaya gerekde duymuyor.
Kasmıyor ve görnümü farklı 9.0 kur kullan bu bir süre sonra orjinalina dönüyor şu ankine ama messenger gibi salak bir uygulama istemiyorBende v7 ye döndüm

Biraz bunu kullanayim bundada sohbet açıkKasmıyor ve hızlı kardeşim
Kasmıyor ve görnümü farklı 9.0 kur kullan bu bir süre sonra orjinalina dönüyor şu ankine ama messenger gibi salak bir uygulama istemiyor![]()
Uygulama son sürüme güncellendiModlu derken ne farkı olacakİstersen modlu olarak atayım bzı izinlerinid düzenledim denemek istersen =)

Konu açarak paylasirsan daha faydalı olur herkes görebilirSalak saçma özelliklerini kısıtlanmıştır. kafasına göre çalışmaz yani başlangıçta çalıştır falan...Az kasar yani
Uygulama son sürüme güncellendi