Facebook daki Oyunları Cepten Oynama Şansımız Vamı?

Sponsorlu Bağlantılar

ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
    Konu Sahibi
Facebook daki Oyunları Cepten Oynama Şansımız Vamı?
Arkadaşlar hepimizin bildiği facebook oyunları farmville empires vs oyunları cepten oynayabilme şansımız varmıdır acaba ?:hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
DPool

DPool

Üye
Bazı facebook oyunlarını appstore dan indirip online oynayabiliyorsun.Ama diğer telefonlarda oynanırmı bilmiyorum.:bilmm

61semih

61semih

Üye
cok kasar bu 1 ıkıncısı udacık ekranda oynamak çinlileri karısınıza almak ıstemezsınız zira bizim işkencelerımız daha ızdıraplı dıye uluslar arası bır tartışma çıkabılır :ok2:

nalcam22

nalcam22

Üye
telefonunun flash player desteği varsa oynarsın
Örneğin htc desire z

• Beğen
Tepkiler: yasima
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
cok kasar bu 1 ıkıncısı udacık ekranda oynamak çinlileri karısınıza almak ıstemezsınız zira bizim işkencelerımız daha ızdıraplı dıye uluslar arası bır tartışma çıkabılır :ok2:

:d .

silver021

silver021

Üye
şuanda kasmadan oynayabiliceğin iki cihaz var biri HTC sensation diğeride Galaxy S2. yani tabi bunlara telefon demek binşahit :)

zaza

zaza

Üye
HTC Desire ile city ville oynadım ama belli bir yere kadar çünkü sadece tıklama oluyordu hareket edemiyordum ekranda :ehe çünkü farenin sol tuşuna basılı tutarak hareket ederiz ya dokunmatikte öyle bişey olmadığı için kısıtlı oynanabiliyor :D

nalcam22

nalcam22

Üye
multitouch ekranda oynanabilir

• Beğen
Tepkiler: yasima
'Patron

'Patron

Üye
iphone 4 de oyanıyordu ama diğerlerini bilmem

silver021

silver021

Üye
pardonda iphone 4 ün flashı olmadan nasıl oynatabildiğini merak ettim doğrusu :)

yahyatemiz

yahyatemiz

Üye
nokia n8 için adobe flash player varmı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
buyuk ıhtımalle matketınden ındırılen uygulama ıle oynamayı kastetmitir arkadaş----------Eklendi @ 16:27:39 ---------- Yazıldı @ 16:26:58 ---------- heyt beeeee dağılın ulennn :haha:
:hmmm

61semih

61semih

Üye

Üst Alt