Facebook Criminal Case oyunu hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Facebook Criminal Case oyunu hakkında bilgi
Facebook oyunu Criminal Case kısa zamanda Türk oyuncular tarafından da oldukça beğenilen gizli eşya bulma oyunudur. Criminal Case aslında bir gizli eşya bulma oyunundan daha fazlasını oyunculara sunuyor. Criminal Case şehirde işlenen cinayetleri çözme üzerine kurulu bir oyundur. Gizli eşya bulma oyunlarından Criminal Case’i ayıran en büyük özellikte özgün bir oyun temasına ve çeşitli bulmaca tipi oyunlara, araştırmalara sahip olması.

Criminal Case oyunun da oyuna çaylak bir polis olarak başlıyorsunuz ve kendinizi bir takım cinayetlerin içinde buluyorsunuz. Bölümler halinde suç mahalleri bulunuyor ve sırayla bölümler halinde suç mahallerini inceliyoruz ve suçluyu yakalamak için ipuçları arıyoruz. Suç yerlerini inceleyip hem suçluyu bulmak için ipucu buluyoruz hemde yıldız kazanıp ipuçlarını araştırıyoruz. İpuçları adli kit denen menüde yer alıyor. Ayrıca bu ipuçlarını araştırtmak için laboratuvara gönderiyoruz ve adli tıp ekibi bu ipuçlarını araştırıp sana bilgi veriyor. Burdan yola çıkarak şüphelilere ulaşıyoruz ve sorguya çekebiliyoruz. Sonuç olarak ipuçlarını göz önünde bulundurup şüphelilerle eşleştirince suçluyu tahmin ediyoruz ve katili bulduysak yakalıyoruz. Criminal Case’in ilgi çekici yanı bu cinayetlerin bir hikaye tadında devam etmesi ve hikayenin bir parçası olarak bizimde olayların içinde bulunmamız.

Criminal Case’ de arkadaş arasındaki mücadelelerde ön planda. Bölümlerde aldığımız puanlara göre bir sıralama var ve facebook arkadaşlarımız arasında birinciliğe oturmak içinde mücadele ediyoruz. Yüksek puanlar alarak bölümleri tamamlamak hem arkadaşlar arasındaki sıralamamızı etkiliyor hemde ipuçlarını araştırmamız için bize yıldız kazandırıyor. Bu yüzden gizli eşyaları mümkün olduğunca hızlı bulmalıyız. Ayrıca oyunu oynayan arkadaşlarımızı partner polis olarak yanımıza alıp suç mahalini inceleyebiliyoruz. Hikaye tadında devam eden Criminal Case’i oynamanızı tavsiye ederim.
 


Üst Alt