Facebook Bubble Witch Saga oyunu hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Facebook Bubble Witch Saga oyunu hakkında bilgi
Bubble Witch Saga başarılı oyunları ile facebook’ta en çok oynanan oyunların yapımcıları arasında liderliğe oturan King firması tarafından geliştirilmiş ve facebook’un en çok oynanan oyunları arasında bulunan bir bulmaca-puzzle oyunu. Aslında Türkçe olarak Bubble Witch Saga için Nişancı-Balon Patlatma oyunu desek daha anlaşılır olur sanırım.

Bubble Witch Saga’da seviye sistemi mevcut ve 1. seviyeden başladığımız haritada bölümleri geçerek yüzlerce farklı ve zorlu bölümde 3 yıldız ve maksimum puan alarak arkadaşlarımız arasında liderliğe oturmaya çalışıyoruz. Öyleki her bölüm farklı bir heyecan ve bir yandan da arkadaşlarımız arasında sıralama yarışı.

Bubble Witch Saga’nın biraz detayına girmek gerekirse basit bir şekilde çeşitli renkler arasında oluşan balonlara nişancımızdaki balonu fırlatarak patlatma diyebiliriz. Belli bir hamle sayımız var ve bu hamle sayısı dahilinde en üstteki balonlarıda patlatarak oyunu tamamlamaya çalışıyoruz. Tabiki bu herzaman çok kolay olmuyor çünkü oyunda çeşitli engeller ve zorluklar bulunuyor. Bu yüzden bir sonraki hamlenizi düşünerek hamlelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor. Herzaman en üstteki balon bağlantılarını patlatmak size başarıyı getirecektir.
 


Üst Alt