facebook bildirimleri

Sponsorlu Bağlantılar

aslanmusty

Üye
    Konu Sahibi
facebook bildirimleri
arkadaşlar ben öyle bir uygulama istiyorum ki aynen iphone da ve android te oldugu gibi facebook taki mesajlar, bildirimler falan anında telefona gelsin.uyarı sesi çalsın vs. Facinate diye bir program kullanıyorum.uyarılarını falan acıyorum ama ne ses var ne görüntü.varmı baska benim istediğim gibi bir program

• Beğen
Tepkiler: benderhomer

benderhomer

benderhomer

Üye
Böyle bir şey gerçekten çok güzel olurdu. Mesela NimBuzz daki gibi bildirimler ekrana gelse çok güzel olur. bunu yapabilen varsa minnettar kalırdım açıkçası.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
Facebooktan facebook mobili aktive edebilirsin. Bildirimler telefona mesaj olarak geliyo.

kaavkw

Üye
Fmobi'de benzer bir özellik var ama tam anlamıyla senin istediğin gibi değil, mesaj ya da bildirim geldiğinde bildirim tonu ve titreşim oluyor telefonunda ama nimbuzz ya da whatsapp'da olduğu gibi görüntülü bir şey çıkmıyor ekranda ama widget'ı kurarak onu da halledebilirsin hiç yoktan iyidir. Yukarıda mert_cin adlı arkadaşın söylediğini de yapabilirsin o da iyi bir çözüm ama Avea'da yok o sistem haberin olsun. :)

by.frozen

by.frozen

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Facebooktan facebook mobili aktive edebilirsin. Bildirimler telefona mesaj olarak geliyo.

bu gelen mesajlara ücret tabii mi yoksa facebook un güzelliği mi :)[/SIZE][/COLOR]

benderhomer

benderhomer

Üye
sanırım bu konuyla arık kimse ilgilemiyor :hmmm

mert41994

mert41994

Üye
Fmobi'nin Widgeti var onu ilk ekrana koyarsanız ve sürekli mobil veriniz açık kalırsa istediğiniz mümkün ancak yediği şarjın haddi hesabı olmaz.

benderhomer

benderhomer

Üye
Fmobi'nin Widgeti var onu ilk ekrana koyarsanız ve sürekli mobil veriniz açık kalırsa istediğiniz mümkün ancak yediği şarjın haddi hesabı olmaz.

o programı kullanıyorum fakat bahsetmek istediğim şey facebook bildirimlerinin nimbuzdaki gelen msjlar gibi ekrana gelmesi.. Bunu mümkün kılmak zor heralde. İphone da var belki bizde de olur demiştim ama açıkçası pek umudum yok.

mert41994

mert41994

Üye
iOS 'a yerleşik bir program olabilir o. Yapılamaması yönünde yazılımsal bir engel yok ama.

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaslar bende fmobinin widgeti gorunmuyor. Hangi surumde var bu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt