Facebook Bildirim

Sponsorlu Bağlantılar

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Bildirim
Ya c7 ye ovi den facebook uygulamaları indirdim bitanesi var yeni bildirim geldiğinde dünyanın üzerin 1 işareti çıkarıyor (istediğimde bu zaten) ama widget olarak kullanamıyosun.
Sosyal ağlar var widget olarak kullanıyosun mesajları,etkinleri felen gösteriyor glen bildirimlerde göstermiyor uyarı vbile vermiyor geldiğinde
bir tane daha var yine her şey var ama bildirim yok. bildirimleri uyarıyla göstermiyor.

Şöyle adam akıllı bir facbook uygulaması yok mu hem widget, hem yeni bildirimleri gösteren uyarı veren en azından o dünyanın üzerinde 1 işareti çıkaran...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben şu ana kadar hiç görmedim ama varsa güzel olur.. widget ta dürmeler yerine bildirimleri niye koymuyolarsa..

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
ben şu ana kadar hiç görmedim ama varsa güzel olur.. widget ta dürmeler yerine bildirimleri niye koymuyolarsa..

aynen deli olucam ya etkinlikleri gösteriyor, bildirimleri göstermiyor ..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben e posta widgetini ayarladım onun yerine daha iyi.. social widgetide sadece haber başlıkları için duruyor ekranda..

musty24

Üye
fmobi var sohbet bildirim felan hepsi var fakat widget yok bence en iyi facebook uygulaması şu an

nonamex

Üye
Nokia doğru düzgün bir sosyal ağ uygulaması yapmayı beceremedi.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
valla yaa geçen facebook uygulamasıyla resim attım facebook a resim berbat. social da öyle mi acaba hic denemedim.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bende telin sosyal uygulamasından rehberimdeki bi arkadaşın arama görüntüsü yapcaktım allahım çözünürlük denen şey yok

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iş olsun diye yapmışlar işte
.p

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
kullanış olarak güzel bence nokia nın sosyal uygulaması resim felan gösteriyo bide videoyu tarayıcıya bağlanmadan açsa

----------Eklendi @ 01:51:02 ---------- Yazıldı @ 01:50:40 ----------

tek eklencek direk video gösterimi bide adam akıllı widget

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben bi ara facebook uygulamasını kullandım mesajlar çok güzel diziliyordu ama 10 sn bekliyodu fazla msj olunca.. social normal şekilde diziyo konuşmayı ama o da bekletiyo ne saçma. bizim eski bi öğretmen resim atıyo faceye altta android for facebook mu me yazıyodu resimler kaliteli. ben atıyom altta nokia ile yazıyo resim berbat. rezillik yaw

slant1111

slant1111

Üye
evet boyutu düsürüp atıyor.beta sürümünde düzeleckti heralde

mcnpl4

mcnpl4

Üye
inş düzelir. bide fmobiye baktım resimlerime gircem arkada hata yazıyı onu önümde loading diyo sonra an menüye dönüyo.s bide mesajlar yok galiba ama sohbet olayını sevdim. umarım tcellin face paketiyle uyumludur

-omer-

-omer-

Üye
İphone4ün facebook uygulaması cok güzel :D yanlıs anlamayın nokia fanıyım ama uyhulamayı begendm :D tek uygulama içinde sohbet-anasayfa gibi 6tane ayrı yer var n8 icinde öyle olsa ne güzel olur(h)

akinorta

Üye
nokia betalabs ekibi sosyal ağ için geliştirmelere devam edeceğini, bunların başında bildirimler ve otomatik facebook-rehber ilişkilendimesi olduğunu belirtmişlerdi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
geliştirilmesi şart ağır işliyor ve pek kullanışlı değil..

nonamex

Üye
Symbian'a doğru düzgün bir sosyal ağ uygulaması ne zaman yapılacak çok merak ediyorum.

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
edit.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben denedim ama mesajlar yok bu kötü olmş bide fotoğraf albümlerimi açamıyorum. hata verip ana menüye dönüyo.

----------Eklendi @ 18:36:02 ---------- Yazıldı @ 18:35:39 ----------

chat olayı güzeldi ama

----------Eklendi @ 18:38:46 ---------- Yazıldı @ 18:36:02 ----------

az önce giridm albümleri actı sorun yok. keşke mesajlar olsaydı ama

Üst Alt