Facebook beta yardim !

Sponsorlu Bağlantılar

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Facebook beta yardim !
arkadaşlar facebook beta grubu na katildim. denemek için guncelle diyorum uygulama zaten var diyor tel ne yapabilirim? lütfen yardim edin

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bende beta katilinca yeni stile gecerim diyodumda bisi olmadi xss

ravenas

ravenas

Üye
O açılan sayfadan tekrardan yükle diyin ben pc üzerinden google play'dan yaptım "yükle" diyince telefonda facebook güncelleniyor diyecek ve betaya geçicek.

tapatalk

tapatalk

Üye
Nasil geçiliyor yardim eder misiniz ?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Peki beta oldugu ayrintilarinda yaziyor mu ve sunun play store linkini atabilir misiniz

ravenas

ravenas

Üye
bu sayfaya hesabınızla giriş yaptıktan sonra teste kayıt olunca böyle bir yazı çıkacak: "
Test kullanıcısısınız" diye en altta da
yazısı var ona tıklayınca google play facebook uygulamasına yönlendircek ve orada " yüklendi " yazar ona tıklayıp gene cihazı seçip yükle diyince telefonda wi-fi falan açıksa facebook güncelleniyor dicektir.Beta olup olmadığını anlamak için sağ tarafı açtığın zaman orada geri bildirim gibi bir yer var hata bildirme yeri.Oradan anlaşılıyor.

• Beğen
Tepkiler: tapatalk
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
bende bütün adimlari yaptim o hatayi verdi. o zaman PC den girip yapiyim... teşekkürler :)

tapatalk

tapatalk

Üye
bu sayfaya hesabınızla giriş yaptıktan sonra teste kayıt olunca böyle bir yazı çıkacak: "
Test kullanıcısısınız" diye en altta da
yazısı var ona tıklayınca google play facebook uygulamasına yönlendircek ve orada " yüklendi " yazar ona tıklayıp gene cihazı seçip yükle diyince telefonda wi-fi falan açıksa facebook güncelleniyor dicektir.Beta olup olmadığını anlamak için sağ tarafı açtığın zaman orada geri bildirim gibi bir yer var hata bildirme yeri.Oradan anlaşılıyor.
sağ taraf derken tam olarak neresi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt