Facebook Beta Hakkında Soru?

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Beta Hakkında Soru?
Arkadaşlar Facebook beta da güncellemeden sonra resmi tam sayfa açtığımda sol üst köşede seçenek ibaresi çıkıyor. Yani 3 nokta. Ama sağa surukledim sola sürükledim basılı tuttum hiç birşey olmadı.. :\

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
evet aynı şeyi ben de farkettim çözemedim bi türlü ben de onu :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlarımın paylaştığı resimlere girdiğimde söylediğin gibi hiçbir şekilde o üç nokta işlev görmüyor fakat kendi profilime girip herhangi bir fotoğraftaki üç noktaya bastığım "delete" seçeneği çıkıyor.:oke: Facebook beta git gide daha kötü ve yavaş bir uygulama olmaya başladı, ben artık fazla kullanmamaya çalışıyorum.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
bazı özelliklerin tam açılmaması normal sonuçta adı üstünde "beta"

Dementor61

Üye
Bana bide bildiriler Toast ve Live Tile olarak gözükmüyor. Bunları açma özelliği var ama açılmıyor. Vede kilit ekranında gelen bildirimi göremiyorum. Twitter da görebiliyorum ama.. Facebookta olmuyor.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Bana göre bildirim haricinde Mobil Facebook sayfası mağazadaki tüm uygulamalardan daha kullanışlı. Buna Facebook beta da dahil :D

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Belki de beta sürümden çıktığında işlev görecek :S

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Aynen m.facebook.com forever :D betadan çıkarsa döneriz ona :D
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

nanotex

nanotex

Üye
Betadan çıksa bile çok eksiği var abi. Bi kere bildirimler bende okundu olarak işaretlenmiyor sürekli birikiyor üstte. Çok ağır işliyor, tepkimesi çok yavaş. Sohbet anlık değil bildiğin mesajlaşma, kendin yenilemen gerekiyor. MS bu işi becerememiş facebook un kendisi yapması lazım

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Ki Microsoft Facebook'un hissedarı diye biliyorum..

Takipçi Satın Al

Üst Alt