Faceboktan video ve wi fi ile tv izlemek icin cep telefonu önerebilirmi siniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
free

free

Üye
    Konu Sahibi
Faceboktan video ve wi fi ile tv izlemek icin cep telefonu önerebilirmi siniz
Onerilerinizi bekliyorum

Starsley

Wıfı olan her cepten tv izleyebilirsin facebook a gelince flaş playerı olan bi cepten izleyebilirsin örnek c7 n8 c601 bunun gbi ama biraz pahalı iphone da var

free

free

Üye
    Konu Sahibi
C6 veya x6 ile facebooktan video izleniyor mu pekı.o flash player linki var mi sizde.androidlilerde durum nedir acaba.

Lacrymosa

Üye
Youtube'u artık çoğu telefondan izleyebilirsiniz. Facebook videolarını site üzerinden doğrudan izlemek istiyorsanız bunu yapabilen HİÇBİR Nokia telefon yok. Şu Nokia'yı her yere sokmayın. Bunu yapabileceğiniz HTC ve Samsung modeller var bir de Google'un kendi telefonu. Flash konusunda 1 numara.

Uygulama üzerinden Facebook videolarını izlemek ise mümkün. Wave ile Facebook videolarını rahatlıkla izleyebiliyorum.

silver021

silver021

Üye
wave s8530la dailymotion facebook youtube ve google videolarini acip tam ekran izleyebilirsin. video verilerini 10.2mbps hizinda kesintiye ugramadan seyredebilirsin. 1 ghz 512mb ram bada os 1.2 kullanilior. ayrica fiyati 800 tl. bu fiyatta baska bi cihaz bulursan bu ozellikte dusunme git al. ancak bulamazsin !

free

free

Üye
    Konu Sahibi
Vave 723de sanirim izlenmiyor.yanlis mi biliyorum .arkadas maalesef c6 dusunuyor.facebook video izlenmezse almaz.galaxylerde izlenir mi

free

free

Üye
    Konu Sahibi
Biraz arastirdim.symbian 3 ve android 2.2de flas destegi dolayisiyla facfaook video var demniyor yanlis bilgiyse duzeltin.badada wave 723de galiba yok.cevaplarinizi bekliyorum

silver021

silver021

Üye
Vave 723de sanirim izlenmiyor.yanlis mi biliyorum .arkadas maalesef c6 dusunuyor.facebook video izlenmezse almaz.galaxylerde izlenir mi

wave serilerinin hepsinde izlenir. !
galaxy S lerde illaki izlenior yani. :) zaten ondan gelişmiş bir cihazı şu an piyasada bulmak mümkün değil.

free

free

Üye
    Konu Sahibi
badada flash destegi var mi.ne sekilde izleniyor.

silver021

silver021

Üye
badada flash destegi var mi.ne sekilde izleniyor.
badaya entegre facebook uygulamasından girilip izlenebiliyor.
şu an için badalarda 9.3 adobe flash sürümü mevcut ancak güncelleştirmeyi bizde herkez gibi bekliyoruz. amma ve lakin kendi programlarından mevcut tüm videoları oynatabiliyor faceten. dailymotiondada aynı durum geçerli. diğer youtube ve google videolarını sadece tarayıcıdan programa gerek kalmadan açabiliorsun. facebook chate kadar açabilirsin.

Starsley

nokia c7 n8 ve c601 de adobe flaş player 10.1 mevcut

free

free

Üye
    Konu Sahibi
Ayrintili cevaplariniz icin hepinize tesekkurler.n8 aldi arkadasim.

Starsley

Hayırlı olsun güle güle kullansın :)

free

free

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.
adobe flash player nerden indirebiliriz.yoksa zaten kurulumu..
tv izlemek için ne öneerebiliriniz.(kanald-atv vb)web tv var galiaba ama tam inceleyemedim henüz telefonu..
n8 ile ilgili neler önerebilirsiniz kısacası

Starsley

Güncellemeyle indirebilirsim ama zaten son sürüm 10.1 tv izlemeye gelince web tv cnn ve benzeri yayınları veriyor. Spb tv den türk kanallarını izleyebilirsin ovi mağazada mevcut

free

free

Üye
    Konu Sahibi
kanal dyi indirmiş izletiyordu..
böyle spb tv dışında başka topluca tv uygulaması yok mu?

Starsley

Türk kanalları içeren başka bilmiyorum ama S^3 bölümüne bak forumda bulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt