Facebok ta kafayı yedi sonunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Facebok ta kafayı yedi sonunda
bi naber gökan yazıyor bi nevar ne yok bi nasılsın bi nasıl gidiyor yazıyor neler yapıyosun yazıyor neler oluyor yazıyor

iyice kafayı yedi bu mark :dry:

EmreSalman

Üye
biri facebook sayfasnda virüs diyor ama uydurma diye bıliyorum .d

MertcaN9

MertcaN9

Üye
o mark ile ilgili olan bir durum değil hemen izah edeyim anlatacaklarım gerçek doğrulataiblirisinzi eğer profilinizde senin bahsettiğin gibi naber nasıl gidiyor neler oluyor gibi şeyler yazıp virgül isminiz yazıyorsa facebookun açığından dolayı yapılan saldırı sizinde profilinizi ele geçirmiş oluyor demek bu. yani nedir zararları duvarınızda bir süre sonra müstehcen ayıplı videolar görünecek ve de başkalarının duvarında siz paylaşamadığınız halde paylaşmış gibi görüneceksiniz bu açık onarılana kadar benim gibi dondurmanızda fayda var hesabınızı

EmreSalman

Üye
başka çare yokmuymuş ki :(

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
bir tehlikesi olamaz diye düşünüyorum eğer facebooka bi saldırı olsaydı önceden yapıldığı gibi facebooka girmeye çalıştığımızda hata verirdi

paintten haber hazırlayıp 2.000 beğenisi olan sayfalardan paylaşılmazdı

şu anki durum güncelleme bölümü gayet hoş ve ayarları değiştirmek eskisi kadar uzun sürmüyor

The East

The East

Üye
Hekıd :d:

Enes

Enes

Üye
sıkıntı çıkmaz ya

The East

The East

Üye
Gelsin hackerlasinlar zaten kapanmistir 2 yildit kullanmiyorum sifresini bile hatirlamiyom :)

EmreSalman

Üye
iyi bari ya :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Bu Mark Oktober Fest'lere gidiyor mudur acaba :hmmm La bu Almanlar sünger gibiler yemin ediyorum içtikleri biranın haddi hesabı yok

The East

The East

Üye
Yasadigim yer kalifornia icdigim icki efes bira
-mark zukinbirg

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

symbian.forever

symbian.forever

Üye
arkadaşlar, bazı arkadaşlar virüs bulaştı felan demiş. Öyle bişe yok. Facebookun çalışmalarıında biri.. Önce bi araştırın lütfen

The East

The East

Üye
+12345667890 :sirit:

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt