Face book sözde bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Lacrymosa

Üye
aynı sorun bende de oldu daha kötüsü :S m.facebook.com dan girdim wap ayarını yapıpda girdim kodu yazdım kontor gittimi diye baktım 35 kontor gitti:S sorun bndemi?

WAP ayarlarını yapmak yeterli değil. Erişim noktası olarak WAP seçili olmalı. WAP ayarları yapılı ama WAP üzerinden bağlanmamışsanız kontör gider.

Ayrıca yapmasını bilen Facebook'tan videoları da bedava izleyebilir. :ehe

bladesaw

Üye
1 kontorum var beleşten giriorum hiç bidalgada yk

tukyam

Üye
Ya benim eleman da belesten somuruyor Facebook U biçsen ben giriyim dedim telefondan (iphone2g) 8 kontör gumledi 8kntre gece yarısına kadar 15 mb internet bedava diye mesaj geldi.yine milleti tam uyandırmadan yaptılar bı kazık stratejisi kampanyaları böle bo sömürme dalgası olusturuyolar kendilerine v
biz uyanana dek...

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
arkadaşlar benimde gidiyodu adresi değilde yazarsanız geçer tr siz yani bide GNCTRKCLL li olun:ehe
ben öylede girdim gidiyor m.facebook.com adresinden gireceksin

deve

deve

Üye
0.facebook adresinden girerseniz gitmez diğerlerinden gider bütün hatlar için ücretsizdir facebook ta yazıyo

punqermojo

Üye

bu adres bedava
yok halit bisen yanı vmişsio 0.facebook.com oluakenbaş sıfı koycaz zaman kntr gitmiyr ama akrkadaş galiba m.facebook.coma girdi...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
yok halit bisen yanı vmişsio 0.facebook.com oluakenbaş sıfı koycaz zaman kntr gitmiyr ama akrkadaş galiba m.facebook.coma girdi...

Arkadaşım konunun tarihine bir bak o zamanda m.facebook.com da bedavaydı.

mustafa1196

mustafa1196

Üye
]Yaklaşık 2 haftadır face book bedava diyorlar ama yalan yaklaşık 10 kontörüm gitti ama hepsini bir anda almıyorlar şimdi 2 kontor daha sonra 2 kontor daha farklı bir linke falan da tıklamadım

arj

Üye
yya olmuyo mesajda attımmm cvp yazın yardım edin lütfennnnnnn :ağlarım::ağlarım::ağlarım: yardımmmmmm

eyupaga_3472

Üye
ben her gidiğimde 50 didiyor 24 sınırsız oluyor

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
benim hattım avea telefondan 0.facebook.com adresinden giriyorum ve küçük resimler gözüküyor hiç kontör gitmiyor...

--------------- Ekleme ---------------

Türkiye facebook kullanımında dünyada 3.sıradaymış haberlerde söylediler :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bende de hep 50 kuruş gidiyo...yapamadım bi 0.face i...:s

ser64

Üye
nasıl gelen ayarları kaydedıyoruz ve bende de 50 kuruş gidiyoo yaaaaa

Takipçi Satın Al

Üst Alt