Face book sözde bedava

Sponsorlu Bağlantılar

mami_cavus

Üye
    Konu Sahibi
Face book sözde bedava
Yaklaşık 2 haftadır face book bedava diyorlar ama yalan yaklaşık 10 kontörüm gitti ama hepsini bir anda almıyorlar şimdi 2 kontor daha sonra 2 kontor daha farklı bir linke falan da tıklamadım :@

• Beğen
Tepkiler: mustafa1196

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Dogrudur kardes yalancidir bunlr

lukatoni17

Üye
:p :p

haltie

haltie

Üye

bu adres bedava

devilmy

devilmy

Üye
Bendede kontr gidiyor

semih1404

Üye
bende 1 haftadır kullanıyom ama bende gitmiyor

UniqueDemon

Üye
Arkadaşım turkcelle sayıp dökceğine Önce bi hangi internetten bedava olduğuna baksaydın ya

Turkcell İnternetten girmiyeceksin
Wap yaz 2222 ye mesaj at
Gelen ayarları Kaydettikten Sonra
Erişim Olarak "Turkcell Wap" Seç
turkcell wap üstünden bedava bende giriyorum gece gündüz bedava....

ViperRKO

ViperRKO

Üye
100kontor yukleyenlere bedava degilmiydi yav?

saban1996

saban1996

Üye
Teşekkürler UniqueDemon artık kontörlerim gitmiyor.. (:

remzi0049

Üye
yanlız arkadaşlar bedava ama gelen dosyaları vede videoları açmıyor haberinize

mami_cavus

Üye
    Konu Sahibi
tmm arkadasım zaten wap ayarkarı tam ama bı anda net gittiği içn kntr gdyr

mesut öncel

mesut öncel

Üye
arkadslar bedava derken gencturkcell tarıfelı olanlara bedava yanlızcaa

atek59

Üye
tarife fark etmiyor ben kamucell'liyim sadece gnctrkcll üyesi olması lazım tarifeni değiştirmeden gnctrkcll üye olabillirsiniz üye değilsenic cepten GNC yaz 2222 ye ücretsiz mesaj at

ucx

ucx

Üye
Benim net kotamdan kesiliyor facebooktaki gezintilerim. Neden öyle bilmiyorum ama önemli değil 5 - 6 kb bişey harcıyor zaten gitse nolur gitmese nolur her hafta 50 mb kotam yatıyor zaten :S

WaD3

Üye
aynı sorun bende de oldu daha kötüsü :S m.facebook.com dan girdim wap ayarını yapıpda girdim şifreyi yazdım kontor gittimi diye baktım 35 kontor gitti:S sorun bndemi?

ucx

ucx

Üye
aynı sorun bende de oldu daha kötüsü :S m.facebook.com dan girdim wap ayarını yapıpda girdim kodu yazdım kontor gittimi diye baktım 35 kontor gitti:S sorun bndemi?

Hayır sorun sende değil ama müşteri hizmetlerini ararsan illaki bi bahaneleri vardır. Dikkat et kardeşim ya üzüldüm gerçekten 35 kontör ne demek ya :S

darülmendep

darülmendep

Üye
Arkadaşlar Cepten İnternet ayarlarınızla girin ve m.facebook.com adresini kullanın ki kontör gitmesin.

rafi1994

rafi1994

Üye
arkadaşlar benimde gidiyodu adresi değilde yazarsanız geçer tr siz yani bide GNCTRKCLL li olun:ehe

hackcix22

Üye
aynı sorun bende de oldu daha kötüsü :S m.facebook.com dan girdim wap ayarını yapıpda girdim kodu yazdım kontor gittimi diye baktım 35 kontor gitti:S sorun bndemi?
Aynısı Banada oldu Bi dahada girmem Gerçekten çok üzücü bi durum :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt