face bedava fakat video izleyemiyorum plss yardım

Sponsorlu Bağlantılar

haso56

Üye
    Konu Sahibi
face bedava fakat video izleyemiyorum plss yardım
agalar samsung starım var trcellim facebook bedava fakat video izleyemiuorum bana opera gibi programlar önerdiler bu serfer operadan girince kontör gitio.Acabe opredan girsem 2 kntör gidio ya faceye gidrdigimde bu kontör azalımı durarmı ben istedigim faceye saten bedeva giriorm ordan video izlemek sadec faceden baska siteye girmiyecem trcell i olgm için face bedava bedavada face izlemek istiorm.. pls yardım edinn ck zorluk çekiyorum :ağlarım::allalla:

• Beğen
Tepkiler: celobey ve Lacy

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Telin kendi browseri ile turkcell wap bağlantı kurarak ücretsiz girebilirsiniz. Ancak facede video veya başka linklere tıklamak ücretlidir. Opera ile 2 kontor harici kontorlerin düşer.

haso56

Üye
    Konu Sahibi
peki bolt browser olayı ne oluyo mesla bolt browser yükleyip normal faceye baglanıp vedio izleyebilrmiyim bide opera da video ya tıkladım inglizceden flashplayer uptade yazıodu tıklayın sitesine baglanıyor ve işletim sistemi seçmemizi istioyor vista windows 7 fln var ordan olumacak giliba bolt browser konusunda yardım olabilirmiisn ve skyfire

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
peki bolt browser olayı ne oluyo mesla bolt browser yükleyip normal faceye baglanıp vedio izleyebilrmiyim bide opera da video ya tıkladım inglizceden flashplayer uptade yazıodu tıklayın sitesine baglanıyor ve işletim sistemi seçmemizi istioyor vista windows 7 fln var ordan olumacak giliba bolt browser konusunda yardım olabilirmiisn ve skyfire

skyfire den sorunsuz girer sorunsuz videoları izleyebilirsiniz. Ancak kontor çok gider internet paketi de zor dayanıyor.wlan olursa bedava yapabilirsiniz. Bolt browser de video izleyebilirsin.

haso56

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardeşim bide bi sorum dha olcak opera yükledim çok iyi memnunum fakat giriş sayfasını nasıl facebook yapacagım onu bilmşyorum ve giriş sayfası bedava olursa trcellilere face bedava kontör gidermi acaba tskler..

elive

elive

Emekli Yönetici
Telin kendi browseri ile turkcell wap bağlantı kurarak ücretsiz girebilirsiniz. Ancak facede video veya başka linklere tıklamak ücretlidir. Opera ile 2 kontor harici kontorlerin düşer.

selam. opera veya skyfire gibi farklı bir web tarayıcı ile bağlanırsak facebook'a ve video izlesek kesin kontör gidermi? Facenin keydi birazda video izlemekten geçiyor..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
selam. opera veya skyfire gibi farklı bir web tarayıcı ile bağlanırsak facebook'a ve video izlesek kesin kontör gidermi? Facenin keydi birazda video izlemekten geçiyor..

Malesef ki gider, orjinal wap tarayıcısı ile girmek gerekiyor, diğerlerinin tamamı şüpheli ki %99unda kontör gideceği kesin.

ilo53

ilo53

Üye
Arkadşlr benim tel n70skyfireyi yukleyemyorm. Desteklemiyomu acaba bilen arkadaş warsa yardım etsin.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadşlr benim tel n70skyfireyi yukleyemyorm. Desteklemiyomu acaba bilen arkadaş warsa yardım etsin.

Bende aynı dertten yanıyordum, şimdi N80 aldım. Malesef ki yüklenmez, skyfire uygulaması sadece s60v3 ve üstü telefonlarda çalışıyor. N70'in çalışma sistemi ise S60v2 yani sis dosyalarını yükleyebilirsin , sky fire ise sisx uzantılı olarak çalışıyor. Yapacak birşey yok.

haso56

Üye
    Konu Sahibi
aynen elive kardşim facenin kyeyfi videodan sohbetten geçio trcell lilere face bedava ama video izlyemiosun günlerdir arıyorum hem face bedava olcak hmde video sohbet gibi uygulamaları çalıştıracak bi program

elive

elive

Emekli Yönetici
bende n82 var skyfire yükledim,destekliyor. youtube dan video vb.. herşey süper.. tabi ben wifi ile giriyorum :)

rapman

rapman

Üye
Samsung Star'da flash desteği yok.boşuna uğraşmayın normal internet sitelerinden video izleyemessiniz...

Lacrymosa

Üye
Mobil Facebook'a girdikten sonra, touch.facebook.com'a girin. Oraya girdikten sonra profilinize girin. Ekranın sağ üst tarafında HTTP Facebook Gerçek Sayfasına ulaşmak için bir link var ona tıklayın. Daha sonra normal Facebook sayfasına girersiniz. Kontörünüz de gitmez. Halâ Turkcell'in WAP servisi üzerinden bağlı oluyorsunuz. Tarayıcınız destekliyorsa ve telefonunuz normal Facebook sayfasını sağlıklı şekilde gösterebilecek kalitedeyse videoları izleyebilirsiniz.

Ben 5800 ile anlattığım şekilde mobil sonra dokunmatik daha sonra da normal siteye giriyorum ve videoları izliyorum. Tek kontörüm bile gitmiyor. Bakın mobil Facebook değil bildiğiniz bilgisayardan giriş yapılan Facebook bu.

Larock

Larock

Üye

bende sis uzantılı versiyonu var. yazın indirmiştim. bir dene belki olur.

ilo53

ilo53

Üye
Eyw. Saqol denimecm

xtanercanx

Üye
Sular yukseldikce balıklar karıncaları yer sular cekildikçe ise karıncalar balıkları yer bu durumda hç kimse zenginligine ve ustunlugune guvenmesin kimin kimi yiyeceğini biz deil suyun akışı belirler...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Video izlemek falan poarali sanirim bu konuda dikkatli olmanizi tafsiye ederim.

isoooooooooo

Üye
ekranın sağ üst tarafında link çıkmıyor neden acaba

Üst Alt