Fabrika ayarlarına döndükten sonra kitlenen iphone 4s gevey ile açılır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

ewoewo

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika ayarlarına döndükten sonra kitlenen iphone 4s gevey ile açılır mı ?
Merhabalar,
iphone 4s imi sim kartsız kullanıyordum sim kilitli olduğu için. tüm bilgileri silmek için fabrika ayarlarına geri dönmek istedim telefon ile ve sonrasında şöyle bir hata aldım.

ilk başta telefon açılıyor, dil ve ülke seçiyorum. sonrasında sim kart unlock istiyor ve uygun sim kartım yok ve sonrasında bu hatayı alıyorum.

there is no sim card installed in the iphone you are attempting to activate

gevey sim kart aldığımda, bu hatayı geçip telefonumu normal açıp, istediğim operatör ile kullanabilir miyim ?

demir63

demir63

Üye

TÜM KİLİTLİ KAPALI SIMLOCKLU HATTA SIM TAKMA YERİ OLMAYAN CIHAZLARA BİLE UYUMLUDUR...

soru iphone 4 veya 4s veya 4.nesil ipad var ülke veya versiyon önemli mi ? çalişir mi HEPSI iLE ÇALIŞIR. cevap ( EVET)
soru iphone 4 var sim kart takma yeri yok bu aparat ile çalişir mi ? cevap (EVET)
soru cihazimi kayitli aldim kapandi ama o kişiyi bulamiyorum çalişir mi ? cevap (EVET)

soru yeni versiyon yükledim cihazim artık çalişmıyor bunun ile çalişir mi ? cevap (EVET)
soru baseband fark eder mi ? etmez versiyon fark eder mi etmez .. hepsi ile çalışir. cevap (EVET)
soru garantisi varmi aldim çalişmadi 1 ay sonra bozuldu ? arızali çıkan ürün bire bir degişim yapılır. cevap (EVET)
soru 2 hat ile çalişir mi cevap ( EVET)
soru yedek pil özellikli mi cevap (EVET)
RESMİ VARMI EVET
VİDEO VARMI

YİNE BİZDE İPHONE 4 VE 4S İÇİN 3 HAT AYNI ANDA KULLANMAK MÜMKÜN
AYRICA KİLİTLİ CIHAZLARINDA ÇALIŞMASINI SAĞLAR 4.NESİL İPODLARI TELEFON ÖZELLİKLİ YAPAR.
jailbreak CYDİA YUKLU manege sources edit add
İSE bu adresteki programi
ÖNEMLİDİR CYDIA ADRES SATIRINA YAZILACAK .....
indirmek ve kapagi almanız yeterli..
not 1. siradaki yazilimi indirin ve modiyf edin

0212 541 0555

Üst Alt