F480i Dokunmatik Oyunlar ( Tam Ekran )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eixsss

Üye
    Konu Sahibi
F480i Dokunmatik Oyunlar ( Tam Ekran )
Beyler internnette bulamayacaginiz ve muptelası olacaginiz f480i için, tam ekran dokunmatik java oyunlar...hepsini tek pakette topladim tek tek ismini yazma geregi duymadim ama oyunlar 10 numara oyunlardir...saygilarimla...

--------------- Ekleme ---------------

yorum yokmu =)

1oyun

Üye
Oyunlar Sanırım F480 için değil Linkte Görülüyor Samsung_S5230__240x400 F480 ile alakası yok

F480 İle F480i Arasında Fazla Fark Yok Dimi Oyun Program Açısından... f480 e olan f480i yede olur ???

eixsss

Üye
    Konu Sahibi
hocam sen linkeki yazilara felan bakma bakma ....begenmezsen gel ozamn konusalim

yada f480i si olan bir arkadasim benim yerime sana cok guzel cevap verecektir...

sunuda eklemek isterim netin altinda ustunde f480i için tam ekran oyun bulamadim 240*320 ekran oyunlarin alayini yukleyenlerede bir sor bakalim o yukledikleri telefonlarinda tam ekran oluyormuymuş?

herneyse yukleyen yorumunu sana guzel bir sekilde verir...imzandaki linkten indirmeleri içinmi boyle yaptin bilmiyorum ama senin linktekilerin yani 240*320 turdekilerin alayini denemişimdir...çogunda klavye çikiyor..

1oyun

Üye
benim verdiğim upload ettiğim konudaki oyunların hiç birinde oyunda klavye yoktur. denemeden bilmeden konuşma yalan haberlerle yanıma gelme hepsi 240-320 boyutunda tam ekran klavyesiz oyunlardır.

desperaa

Üye
Yalan etmişsiniz oyunları telif hakkı yada kulanıcı tarafından kaldırılmış diyor bu nasıl bir paylaşım up yok ----------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...