F480i Dokunmatik Oyunlar ( Tam Ekran )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eixsss

eixsss

Üye
    Konu Sahibi
F480i Dokunmatik Oyunlar ( Tam Ekran )
Beyler internnette bulamayacaginiz ve muptelası olacaginiz f480i için, tam ekran dokunmatik java oyunlar...hepsini tek pakette topladim tek tek ismini yazma geregi duymadim ama oyunlar 10 numara oyunlardir...saygilarimla...

--------------- Ekleme ---------------

yorum yokmu =)

1oyun

1oyun

Üye
Oyunlar Sanırım F480 için değil Linkte Görülüyor Samsung_S5230__240x400 F480 ile alakası yok:nono:

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
F480 İle F480i Arasında Fazla Fark Yok Dimi Oyun Program Açısından... f480 e olan f480i yede olur ???

eixsss

eixsss

Üye
    Konu Sahibi
hocam sen linkeki yazilara felan bakma bakma ....begenmezsen gel ozamn konusalim:oke:

yada f480i si olan bir arkadasim benim yerime sana cok guzel cevap verecektir...:oke:

sunuda eklemek isterim netin altinda ustunde f480i için tam ekran oyun bulamadim 240*320 ekran oyunlarin alayini yukleyenlerede bir sor bakalim o yukledikleri telefonlarinda tam ekran oluyormuymuş?

herneyse yukleyen yorumunu sana guzel bir sekilde verir...imzandaki linkten indirmeleri içinmi boyle yaptin bilmiyorum ama senin linktekilerin yani 240*320 turdekilerin alayini denemişimdir...çogunda klavye çikiyor..:oke:

1oyun

1oyun

Üye
hocam sen linkeki yazilara felan bakma bakma ....begenmezsen gel ozamn konusalim:oke:

yada f480i si olan bir arkadasim benim yerime sana cok guzel cevap verecektir...:oke:

sunuda eklemek isterim netin altinda ustunde f480i için tam ekran oyun bulamadim 240*320 ekran oyunlarin alayini yukleyenlerede bir sor bakalim o yukledikleri telefonlarinda tam ekran oluyormuymuş?

herneyse yukleyen yorumunu sana guzel bir sekilde verir...imzandaki linkten indirmeleri içinmi boyle yaptin bilmiyorum ama senin linktekilerin yani 240*320 turdekilerin alayini denemişimdir...çogunda klavye çikiyor..:oke:
benim verdiğim upload ettiğim konudaki oyunların hiç birinde oyunda klavye yoktur. denemeden bilmeden konuşma yalan haberlerle yanıma gelme hepsi 240-320 boyutunda tam ekran klavyesiz oyunlardır.

desperaa

Üye
Yalan etmişsiniz oyunları telif hakkı yada kulanıcı tarafından kaldırılmış diyor bu nasıl bir paylaşım up yok ----------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt