f480/Star S5233/m8800 hangisini alayım

Sponsorlu Bağlantılar

thevahsi

Üye
    Konu Sahibi
f480/Star S5233/m8800 hangisini alayım

Samsung alıcamda f480/samsung star ve samsung m8800 hangisini alayım f480 var bende ama biraz ekranı küçük telimin biraz sorunu var ön kamerası çalışmıyor satıcam bunlardan hangisini alayım acaba kullananlar daha iyi bilir saygılar

ege970

ege970

Üye
bende s5233w var nefret ediyorum :) ona göre al

gunay45

gunay45

Üye
güzel kardeşim ben star s5233wi kullanıyorum bu telefonun kullanşı güzel lakin geliştiremiyosun oyun çok var ama uygulama çok ama çok az wifi si falan çok güzel stil olarakda çok hoş bi telefon diğer yazdığın telin özlliklerine baktımda 3g ve kamerası 8mp olmasında başka hiç bi farkı yok ve m8800 de gördüğüm kadarıyla wifi de yok onun için bence gerek yok kamera 8mp yazıyo ama nekadar net çekiyo görmeklazım . benim düşüncemi sorarsan işleetim sistemli bi telefon al derim en azından telefonun sabit bi özelliği yok sürekl özellik ekliye biliyosun tabi donanımsal özelliklere bişey yapamıyosun ben şuanda lg gm735i almaya çalışıyorum çok inceledim bu telefonu ve gayet güzel ve özelliği bol bi telefon zaten içinde windows mobile 6.1 yüklü 5mp. kamera 3g wifi ve gps var e daha ne olsun saygılar

osteosit

Üye
dostum bende f480 var.onu al derim ses ve dokunmatik çok güzel.star modellerinde bunu bulamaya bilirisin.onlarda güzel lakin dokunmatik ekran f480 kadar iyi algılamayor

thevahsi

Üye
    Konu Sahibi
güzel kardeşim ben star s5233wi kullanıyorum bu telefonun kullanşı güzel lakin geliştiremiyosun oyun çok var ama uygulama çok ama çok az wifi si falan çok güzel stil olarakda çok hoş bi telefon diğer yazdığın telin özlliklerine baktımda 3g ve kamerası 8mp olmasında başka hiç bi farkı yok ve m8800 de gördüğüm kadarıyla wifi de yok onun için bence gerek yok kamera 8mp yazıyo ama nekadar net çekiyo görmeklazım . benim düşüncemi sorarsan işleetim sistemli bi telefon al derim en azından telefonun sabit bi özelliği yok sürekl özellik ekliye biliyosun tabi donanımsal özelliklere bişey yapamıyosun ben şuanda lg gm735i almaya çalışıyorum çok inceledim bu telefonu ve gayet güzel ve özelliği bol bi telefon zaten içinde windows mobile 6.1 yüklü 5mp. kamera 3g wifi ve gps var e daha ne olsun saygılar

Kardeş bu dedigin telefona bakıyorum güzel birlşeye benziyor bu samsunglar hakkikaten adamı uyuz ediyor oyun atman bidert fakat bu telefonda biraz tipsiz gibi senin bu yazdıgın bana mantıklı geldi samsungdan vaz geçtim...

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş bildiğin başka işletim sistemli telefon varmı acaba ben bulamıyorum heryer telefon şöyle fiyatı 300 ila 400 arasında olsun...

thq_r

Üye
bence samsung alma pişman olursun şahsen star aldım 3. gün sattım 5800 aldım

thevahsi

Üye
    Konu Sahibi
samsung bende aldım f480 bence parasına göre çok ben spot aldım ama 500 etmez normalde ki fiyatı spotolarak aldım 230 a epeyce sinirlendim bi oyun yazılım atmak için mühendislik yapıyoruz ismi bu peki şöyle 400 tl lik güzel bir telefon nevar bu arada nokia ı hiç sevmiyorum bilginize işletim sistemi kullananlardan örnegin htc ler iyimi...

kardeş ben bunları beğendim birisi senin dediğin güzelmiş aslında LG Eigen GM735 biriside LG KU2100 sen olsan hangisini alırdın acaba...

bu telefon hakkında biligisi olan varmı acaba...

tm04111997

Üye
Arkadaşlar geçen hafta teknosadan haftasonu indiriminden samsung f80 touchwiz aldım. Telefon gerçekten mükemmel fakat dokunmatik ekrana alışamadığım için satmayı düşünüyorum. Telefon kutusunda jelatiniyle duruyor. İlgilenen arkadaşlar mail atabilirler. [email protected]:nono:

polizei1986

Üye
Bana soracak olursan samsung u evden içeri sokma sana 2 cihaz önerebilirim nokia 5800 nokia x6

Üst Alt