Arkadaşlar vereceğim yöntem ile umarım sorununuz çözülür lakin ben böyle sonuca ulaşmıştım.
İlk etapta linkteki dosyaları indiriyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha sonra TkFileExplorer ile telefon ve bilgisayar arasında bağlantı kurun.Bu bağlantıyı setting/port seçeneğini size uygun şekilde ayarladıktan sonra sağlayabiliyorsunuz.
1.adımda bağlantı kurulduktan sonra telefonun içindeki SystemFS/Driver klasörünü seçiyoruz.Bu klasörün içine ilk önce linkten indirmiş olduğumuz Camera Firmware 1 klasörünün içindeki dosyaları sürükle bırak yöntemiyle kopyalıyoruz.Kopyalamadan sonra bağlantıyı kesiyoruz ve arama ekranında *#36287# tuşluyoruz.Karşımıza üç seçenek çıkıyor burada 2.seçenek olan ISP Firmware write'ı seçiyoruz.Seçtikten sonra yaklaşık 1dk sonra seçeneğin yanında SUCCESS mesajı çıkıyor ve onaylayı seçerek telefonun kapatıp açıyoruz.
2.adımda aynen 1.adımda yaptığımız gibi bağlantıyı kurup SystemFS/Driver klasörüne bu sefer indirdğimiz Camera Firmware 2 klasörünün içindeki dosyaları kopyalıyoruz.Daha sonra 1.adımda yaptıklarımızı tekrarlıyoruz.
Arkadaşlar ben bu yöntemi kullanarak kamerayı sorunsuz bir şekilde tekrar aktif hale getirdim.Denemek ve mesuliyet sizlere aittir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.