f400 hafıza kartı pc mavi ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metot17

Üye
    Konu Sahibi
f400 hafıza kartı pc mavi ekran
arkadaşlar samsung telefonumda çektiğim fotoları hafıza kartı yardımı ile pcye takıyorum ama çektiği resim klasörüne girince pc mavi ekran verip res atıyor,diğer klasörlerde sorun olmuyor video mp3 ama resim klasöründe mavi ekran veriyor 2tane kartta denedim telde sorunsuz açıyor ama p e hata veriyor YARDIM Lütfen.
2 tane hafıza kartı denedim ama,birde içindeki bilgileri alabiliyorum sadece resim klasörüne girince mavi ekran
3-5 tane hafıza kartı denedim taktım sorun oldu diğer samsung tele taktım sonra yine pcye taktım sorun yok.birde 2 tane kart okuyucu var bende
benim pc den şüphelendim ama bugün 2 tane daha pcde denedim sonuç aynı mavi hata.
3 tane hafıza kartı ile denedim sonra o kartları samsung d600 e takrım resim çekip pc ye taktım sorun yokk

DENEDİĞİM ÇÖZÜMLER:
kartları biçimlerdim pcden,yine taktım olmadı
herhangi bi kart ve flash bellek takdım usblerde sorun yok.
aldığım HATA kodu

djserkantac

Üye
evet aynı sorun bendede var çözüm bulamadım acil yardım

realy32

Üye
arkadaşlar bilgisayara takdığınız orjinal aparatı değiştirince düzeliyor

massacre***

Üye
arkadaşlar bilgisayara takdığınız orjinal aparatı değiştirince düzeliyor
sallama orjinal aparat dedigin ne bi kere usb kablosu orjınal olmıcakta ne olcak bence arkadaşlar pc kasasının usbleri degilde direk anakart usb çıkışlarına takın belki düzelir bu arada böle sallamasyon yapan arkadaşlarıda dinlemeyin pc degil tlf zarar görür

goka90

goka90

Üye
arkadaslar buyuk ihtimal virusten kaynaklanır bu problem cunku bilgisayarın mavi ekran vermesının sebeplerinden biri ram bozuksa biride virus c yi kilitlersedir. Ama yinede bilmiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt