F1 2011, en klas anları yeniden yaratıyor (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F1 2011, en klas anları yeniden yaratıyor (Video)
Codemasters tarafından hazırlanan F1 2011'in bugün yayımlanan yeni oyun içi tanıtım videosu, 2010-2011 Formula sezonunun en önemli ve destansı anlarını tekrar yaratıyor. Kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

[video=youtube;yxlx8gWoHxc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yxlx8gWoHxc#at=38[/video]

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Yeni oyun yapıcaklarına önceki oyunu hatalarını giderseler ddaha iyi olcak. İnternetten indirdim 2010 u ve oyuna girerken isimsiz ii okuyun ismi bile yok hatanın bir hata veriyor sonrada gönderme geliyor. Ve çözümü yok kimse çözemiyor. Boşu boşna giriyor bizede 8 GB.

fullwar

fullwar

Üye
Yeni oyun yapıcaklarına önceki oyunu hatalarını giderseler ddaha iyi olcak. İnternetten indirdim 2010 u ve oyuna girerken isimsiz ii okuyun ismi bile yok hatanın bir hata veriyor sonrada gönderme geliyor. Ve çözümü yok kimse çözemiyor. Boşu boşna giriyor bizede 8 GB.
F1 2010 belki çok iyi bir yapım değildi hatta Codemasters'ın bugüne kadar yaptığı en kötü oyundu, fakat internetten indirdiğiniz oyunlar (illegal indirmeler) hakkında çıkan sorunlar için dert yanmayın. Oyunu bitirdim ve bitmemiş çok ham bir oyun olduğu kanısındayım. Özellikle Pit-Stop sırasındaki bizi bekletme hatası yeterde artar. Codemasters bir yarış oyunu yaptıysa o oyun mutlaka açık ara en iyi oyun olurdu. Bu oyunsa ona yakışmadı. Grid gibi kusursuz bir oyun yapmadıktan sonra Codemasters gözümdeki değerini geri alamayacak. F1 2011'inde çok iyi bir yapım olamayacağıda videolardan belli zaten.

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Bilmiyorum kardeşim belkide boşu boşuna 7-8 Gb için harcadığım zamana üzüldüğüm için söylemiş olabilirim.
Çünkü internet hızım 1mbit/sn.
Ama bence Colin McRae seririsinden DIRT lerde iyi gibi 2 yi indirdim kaliteli olmuş. Grıd de gerçekten harikaydı.

fullwar

fullwar

Üye
Aynen Dirt 2 oldukça iyiydi. Fakat Dirt 3 ne yazıkki "casual" kurbanı olmuş. Dünyada oyun oynayanların büyük bir bölümünün casual kitle olduğunun farkında olan yapımcılar artık tüm oyunlarını basit, gerçekçilikten uzak aksiyona dayalı hale getiriyor. Dirt 2'de bundan nasibini almış gibi. Gymkhana adlı gereksiz bölümleriyle Ken Block hayranlığımı bile bitirdi. Zaten artık oyunun başındaki Colin McRae ismide gitti. Oyun gereksiz derecede basit ve ruhsuz olmuş. Sadece araç tasarımları muhteşem okadar. Grid'in kalitesi ise GT5 ve Forza 4'le karşılaştırılabilir. Grid'te araçların yol tutuşunu ise GT5'te bile bulamadım. Forza belki... Bu arada yakın zamanda kotasıza geçmeni temenni ederim. Kotasızın tadı ayrı. Unlimited 8mbps forever!

Flo Rida

Flo Rida

Üye
İnternetim kotasız ama net hızım kötü. Bakalım 8 veya 16 ya geçebilirsem iyi olcak oyun indiriyoeum sürekli oyun koleksyonu yapmak hoşuma gidiyorda ama indirdiklerimin çoğunu oynayamıyorum Pc den dolayı. Ama bir hobi işte zevk meselesi indirmek hoşuma gidiyor. Ama belki ileride lazım olur belli olmaz bi Pc değiştiririm hepsini oynarım dimi.
Gridi deneme fırsatım oldu güzel oyun ama kasıyor işte makina yapıcak bişey yok.:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...