Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
F-Secure Mobile Anti-Virus v3.20 OS9
Sponsorlu Bağlantılar
sametugba
Üye
bir telefona f-secure kuracağınıza vur duvara kır daha iyi hem sinirini atmış olursunuz... paylaşım için saol arkadaşım.......
kara_sovalye
Üye
yaa bu güncelleme zamanı doldu diyor bi baksan saolasn
macline
Üye
şu tel bi düzelirse dile benden ne dilersen...
talha55
Üye
saol. emeğine sağlık. teşkler
regaip
Üye
elıne sağlık cok lazım dı saolasın
kara_sovalye
Üye
saol
serkan2855
Üye
Sagolda bunu kucuk harflerı yazılmıyo nasıl olcak kımseye cevapta vermıyosun ınsanları bosa ugrastırma barı hasıl olacagını yazda herkez faydalansın
serhattrue
Üye
ARKADASLAR SELAM.BEN YÜKLEMİYORUM n95 8gb a.telefon kullanıcı arabirimimdeki yüklemeyi tamamlayın die uyarı çıkıyor nasıl yapıcam yarım lütfenn
sen direk pc den kuruyosun.o uyarıyı alınca tel den kurmaya devam et
bu arada program full mü.kullanan varsa bilgilendirebilrmi acaba.
serhattrue
Üye
Evet öle yapıodum devam ediyodum ama yine aynı uyarıyı veriyordu.sora bi şekilde oldu.kaspersky yüklicektim yoksa.program sonra güncelleme istıyor günceleme yaptıktan sora kullanmaya hazır oluyor.fena sayılmaz.
asdfjklş
Üye
bunun lisansını nasıl alabilirim? yani full versiyonunu
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bunun lisansını nasıl alabilirim bilen var mı?
carava
Üye
SAMSUNG İ550 DE KURABİLİRMİYİM PROGRAMI?
FiReFLy_
Üye
ben bunun orijinalini n73 ümden yanlıslıkla kaldırmıstım ondan beri virüs programı arıyom
kara_sovalye
Üye
sa. kardes bende yüklüyorum ama üyelik süresi bitti diyor *** istiyor nasıl olcak bi baksanızz
kara_sovalye
Üye
bekliyorum inş. cvp verilir
srknwrx
Üye
adam vermiş kaçmış nerdesin bilader konunun arkasında dursana
misteryomas
Üye
****** bozuk yada hatalı verimiş
omlaesre
Üye
tşk ederim
reg.nerde bunun
turkiminator
Üye
kardeş n81 var elimde fakat telefona virüs girdi bu programla taratma yapabilirmiyim acil cvp şimdiden saolasın:2agla: