Calissa ne diye millet burada konu baslatsin? Demek ki bazilarinda calismiyor. O bazilarindan biri de benim. Ustelik korsan da kullanmiyordum. Ovi Store'dan lisansli olarak tam surumunu download etmistim. Odemesini de kredi kartiyla yapmistim. Uygulamanin tam surumunu de magazadan kaldirmislar.
Gorunen o ki Fmobi artik is gormeyecek. Fmobi'den sonraki en iyi Facebook uygulamasi nedir? Oneride bulunabilecek olan var mi? Uygulamalarin artilari nelerdir?
Fb browser yukledim. Gercekten kaliteli bir uygulama. Fmobi'den sonra biraz farkli geldi. Facebook messenger'i yuklemenin bir avantaji var mi? Fb browser ile tumlesik calisan harici bir uygulama mi? Yoksa tamamen bagimsiz bir uygulama mi? Veya uygulama degil de yazilima ait bir eklenti mi?
Fb browser yukledim. Gercekten kaliteli bir uygulama. Fmobi'den sonra biraz farkli geldi. Facebook messenger'i yuklemenin bir avantaji var mi? Fb browser ile tumlesik calisan harici bir uygulama mi? Yoksa tamamen bagimsiz bir uygulama mi? Veya uygulama degil de yazilima ait bir eklenti mi?
uygulamayı kullanmıyordum uzun süredir, bugün yükledim ve uygulama hata veriyor. Hata şöyle ki; programı açtığımda program facebook giriş sayfasını direk geçiyor. Hesabı unut dedim öyle denedim yine aynı hatayı aldım. Bendeki sorun bu yönde oldu.