DiaBLoS
Admin
-
Konu Sahibi
-
zannedersem gs ve fb şuana kadar tahmini 350 küsür maç yapmıştır..bunun 130 kadarını fb kazanmışsa 115 kadarını da gs kazanmıştır 100 küsürü de berabere bitmiştir...demek ki gs - fb maçlarının tek galibi yokmuş...ki öle olsaydı fb = 350 küsür gs = 0 olurdu değil mi ??
Genel yıllar itibariyle bakılırsa ezici bir üstünlük kurmuştur fenerbahçe..
fenerbahçe geçen hafta kayseri maçını uzatma dakikalarının uzatmasında aldıktan sonra bugünde uzatma dakikalarının uzatmasında fener golu yiyip berabere kaldı işte ilahi adalet budur
Galatasaray- Fenerbahçe maçlarının tek galibi vardır söyleyeme gerek yok sanırım
genel toplam da fazla olmanız bizden üstün olmanız anlamına gelmez bizde sizden üstünüz bir bak istersenTürkiye kupasında yenmiş olabilirsiniz ama genele bakmak lazım diye düşünüyorum.Birde oyuna bakalım ne dersiniz?
doğru en son oynanan maçta GALATASARAY feneri yenmişti. hemde 25 yıldır fenerin rüyalarında bile görmediği türkiye kupasında yenerek galip gelmişti.(2-1)
Şu Cüneyt Çakır'ın forvet oynadığı maçı kastetmiyor musun?
Son 9 yılda Galatasarayın bize karşı 3 galibiyet var diye hatırlıyorum. Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında hep stresli olan takım Galatasaraydır. Bunu boşuna inkar etmeyin.
Geçen sene 32. hafta mıydı neydi. Ezicez edicez vurucaz. Sonuç? Ondan önceki sene? Tamam yenebilir ama kesin gibi konuşuyorsunuz.
Ben son 10 seneye bakarsak Fenerbahçe Galatasaray maçlarında %70 fener, %30 Galatasaray görüyorum. Çünkü içerde dışarda farketmiyor fenerbahçe galip geliyor büyük oranda.
Son maç için ise konuşmaya gerek yok. Eğer Cüneyt Çakır süper maç yönetti öyle yendik diyorsanız tamam derim bunu söyleyene.
Ah Ahmet ah hala hakemin performansını eleştiriyorsunuz.Tabii ezeli rakibe yenilmeniz sizi bu kadar üzdü.Hakem kararlarına bir fenerbahçeliden asla objektif olarak bakmasını bekleyemeyiz.Çünkü o çokkkkk istedikleri kupadan yine elendiler.Suçlu da herzaman olduğu gibi hakem oldu.Ne diyelim sizin istediğiniz gibi oldu.Ne de olsa siz kendinizi şartlamışsınız bir kere.
Keşke düşüncelerini bizim gibi uzun uzun ve açıklayıcı cümlelerle dile getirebilsen delrico.
Zaten herkes gereksiz bi sen doğru konuşursun diablos. Nedense yazdıklarında yine senden başka kimse tarafınan onay görmüyo hayret doğrusu
maça gelecek olursak delricoya katılıyorum. Noldu fenerrr
Zaten herkes gereksiz bi sen doğru konuşursun diablos. Nedense yazdıklarında yine senden başka kimse tarafınan onay görmüyo hayret doğrusu
maça gelecek olursak delricoya katılıyorum. Noldu fenerrr
Bknız : Kendini Muhtar sanmakBknz: Her lafa atlamak
Herzamanki fenerbahçeli üslubu.Neyse seninle muhattap olmayacağım.Kal sağlıcakla.Şimdi burda smiley kullanırsam ona da kulp takarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?