F.Bahçe'ye ceza kapıda!

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe'ye ceza kapıda!
Sivasspor-Fenerbahçe maçının devre arasında hakem soyunma odası koridoruna inerek Yunus Yıldırım'a yönelik sözler sarf eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici Mahmut Uslu'nun yanı sıra maç sonu açıklamaları ile Gökhan Gönül'ün de PFDK'ya sevk edileceği öğrenildi.

Futbol Disiplin Talimatı’nın “Hakem soyunma odasının ve koridorlarının güvenliği” başlıklı 38. maddesine göre işlem göreceği bildirilen Aziz Yıldırım ve Mahmut Uslu’nun söz konusu eylemleri “sportmenliğe aykırı hareket” olarak değerlendirilirse, 45 gün hak mahrumiyeti cezası verilebilecek.

Söz konusu eylem hakeme karşı “hakaret ve tehdit” şeklinde kabul
görürse verilecek cezanın alt sınırı 90 gün olacak. Edinilen bilgiye göre Yıldırım ile Uslu’nun hakeme yönelik küfür ve tehdit içeren ifadeler kullanmadığı, ancak sarf ettikleri sözlerin sportmenliğe aykırı hareket kapsamında işlem göreceği vurgulandı.

Gökhan’ın sözlerinde de suç unsunu bulunursa talimatın “Sportmenliğe aykırı açıklamalar” başlıklı 37. maddesinin 1-a maddesine göre iki maç ceza alabileceği ileri sürüldü. Bu arada soyunma odası koridorlarında hakem Yunus Yıldırım’a “Yazıklar olsun” diyen Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da Disiplin Kurulu’na sevkedilebileceği belirtildi.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Hiç bir ceza veremezler ...
Oyuncular az bile söylediler ,yerinde konuştular . Ceza gerektirecek hiç bir şey yok ...
 

Benzer Konular

Cevap
2
Görüntüleme
354
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
333
DiaBLoS
DarkredBlue61
Cevap
3
Görüntüleme
284
Bülent872


Üst Alt