F.Bahçe'nin savunmasına bir yerli daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F.Bahçe'nin savunmasına bir yerli daha
Serdar Kesimal ve Orhan Şam'ı alarak defansını güçlendiren Fenerbahçe, gözünü Bursaspor'un genç yıldızına dikti...












Yabancı kontenjanındaki doluluğu göz önünde bulunduran Fenerbahçe, yerli piyasasını taramaya devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası olmak üzere yeni sezonda 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Sarı-Lacivertliler, özellikle savunmada sıkıntı yaşamamak için hazırlık yapıyor.

Kayserispor’un başarılı oyuncusu Serdar Kesimal ile Gençlerbirliği’nden Orhan Şam’ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezona damgasını vuran bir diğer stoper Serdar Aziz için de harekete geçti.

Ligin ikinci yarısında fazlasıyla forma şansı bulan 21 yaşındaki futbolcu, ortaya koyduğu etkili performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Özellikle 27. haftada Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki 0-0 biten Bursaspor karşılaşmasında 90 dakika sahada kalan ve maçın yıldızı olan Serdar’ı, Sarı-Lacivertliler’in teknik direktörü Aykut Kocaman’ın çok beğendiği ifade edildi.

Fenerbahçe Yönetimi’nin başarılı defans oyuncusu için nabız yokladığı belirtilirken, Bursaspor’a şartların sorulacağı bildirildi.

Aykut Kocaman istiyor

Aykut Kocaman ile yapılacak durum değerlendirmesinin ardından ise Sarı-Lacivertliler, Serdar için teklifini sunacak. 31 yaşındaki Yobo ve Lugano’nun uzun yıllar takıma katkı sağlamasının zor olacağını düşünen Kanarya, genç Serdar Aziz’i alarak bir anlamda gelecek için büyük bir adım atmak istiyor.

Sadece stoper olarak değil, sağbekte de görev yapabilen genç oyuncu, Ümit Milli Takım’da kaptanlık pazubandını takıyor.

Bursasporlu savunmacı, geride kalan sezonda Kadıköy'de Fenerbahçe'yle berabere kaldıkları maç sonrası: ''Bugün Fenerbahçe'yi yenemedik ama hakemi yendiğimizi düşünüyorum'' diyerek gündeme gelmişti...
 


SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Hadi hayırlısı :naughty:
 
technoshark

technoshark

Üye
Hakkımızda hayırlısı ne diyelim :)
 

OğuzcanAbi

Üye
daha.kalite.oyuncu istiyoruz
 
  • Beğen
Tepkiler: technoshark
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt