F.Bahçe'nin gözdeleri Gago ya da Diarra ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
F.Bahçe'nin gözdeleri Gago ya da Diarra ..!
Fenerbahçe transferde gözünü Lassana Diarra ve Fernando Gago'ya çevirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler yeni sezonun ilk çalışmasını yarın yapacak.

Uzun süredir uğraş verdiği Mehmet topal transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, Tino Costa ve yeni iki isim üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Valencia'nın satmayacağını belirtiği ve ancak 8 milyon euroluk bir teklifin gelmesi halinde göndermeyi düşünebileceğini ifade ettiği Tino Costa için ağırdan alan sarı-lacivertliler, Arjantinli futbolcu için elini güçlendirmeye çalışıyor.

Sarı- lacivertliler Tino Costa yanında Fransız Lassana Diarra ile Arjantinli Fernando Gago'yu da transfer gündeminde ilk sıralara aldı.

Real madrid'de teknik direktör Jose Mourinho'nun yeni sezon kadrosunda düşünmeyebileceği iki isim için harekete geçen Fenerbahçeli yöneticiler ilk temasları gerçekleştirdi.

Fenerbahçe özellikle 27 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra üzerinde duruyor. Daha önce de ismi sarı lacivertli kulüple anılan Diarra ile alacağı ücret konusunda sıkı bir pazarlık gerçekleştirilirken Fransız futbolcunun bu kez takıma kazandırılması hedefleniyor.

Bu arada 26 yaşındaki Gago ile de şartlar masaya yatırıldı. Sarı lacivertliler Gago'nun kiralanması konusunda girişimlerde bulunuyor.

Transfer çalışmaları sürdüren Fenerbahçe yeni sezonun hazırlıklarına yarın başlayacak. Sarı-lacivertli futbolcuların bir bölümü ve yeni transfer Mehmet Topal bugün sağlık kontrolünden geçti. Fenerbahçe yarın sabah saat 10.30'da sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Futbolcuların sağlık kontrollerinin Çarşamba günü tamamlanmasının ardından Fenerbahçe, kamp için Düzce'deki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne gidecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt