arslansem
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mehmetce38™;1963498' Alıntı:Hep böyle olmuyormu geliyorlar dünyanın parasını alıp birde takımı mahvedip gidiyorlar sonrada senin benim paramla sefa sürüyorlar boğazına dursun o paralar seninde torunununda ama adam da suç yok suç bizde
haklısın Mehmet..beş para etmezler..Mehmetce38™;1963498' Alıntı:Hep böyle olmuyormu geliyorlar dünyanın parasını alıp birde takımı mahvedip gidiyorlar sonrada senin benim paramla sefa sürüyorlar boğazına dursun o paralar seninde torunununda ama adam da suç yok suç bizde
sonuna kadar haklısın..yönetimler bu işi erbaplarına bıraksa böyle işler olmaz bence ama yinede fenerbahçe bu tür durumlarda türkiyede en az karşılaşan takım bir çok davasını fifa nezninde kazanmıştır aragones olayında şekip mosturoğlunun yapacagı bir şey yok adamın sözleşmesi Çok iyiydi eğer anlaşmasaydı aragonesle durum fifaya gidipte uzasaydı şuan aldıgının 3 katı parayı alırdı del bosque olayında beşiktaş hata yaptı anlaşıpta yolunu ayırmadı fifaya gidince olay uzadı ve del bosque kazandı bence hata fenerbahçe yönetimindedir sözleşme maddelerinde bu tür yabancılar her noktayı koyuyor bunları kabul etmesek daha iyi olur mesala linderoth kaç yıl oynamadan para aldı gs den
DiaBLoS™;1964065' Alıntı:Yalan haber daha ..
Baktığın zaman elle tutulur bir yanı bile yok haberin .. Çok güldüm valla .
Linderoth un aldıgı Parada sülalesine Yeter kendisi Öyle bir şey demedi Ben diyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?