F.Bahçe'de olağanüstü hal!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe'de olağanüstü hal!


Portekizli futbolcu Raul Meireles'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 11 maçlık cezaya çarptırılmasının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü'nde olağanüstü hal ilan edildi.

Meireles'in cezasının açıklanmasını kulüpte bekleyen başkan Aziz Yıldırım, PFDK'nın kararını açıklamasının ardından hukukçular ile acil bir toplantı yaptı. Kulüpte gerçekleştirilen toplantının ardından resmi siteden bir açıklama yayınlayan Fenerbahçe Spor Kulübü, Meireles'in cezası için bir savunma daha hazırlanıyor.

Dün gece yapılan toplantının ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve sarı-lacivertli kulübün hukukçuları bugün saat 12:00'de yeniden bir araya geldi.

Raul Meireles'e verilen cezayı öncelikle kaldırtmak ya da indirtmek için çalışmalara başlayan sarı-lacivertli yönetim, Tahkim Kurulu'na sunacağı raporda yeni delil olarak Portekizli futbolcunun hakem Halis Özkahya'ya tükürmediği ispatlamaya çalışacak ve bu görüntüleri delil olarak kullanacak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kulüpteki toplantının ardından saat 13:00 sularında, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi.

Demirören ile yapacağı görüşmede son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendireceği belirtilen Yıldırım'ın aynı zamanda Kulüpler Birliği tarafından veto edilen Yasa Tasarısı ve havuz konusunu da masaya yatıracağı öğrenildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt