F.Bahçe'de, Juande Ramos sesleri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
    Konu Sahibi

Önce Antic, ardından Juande Ramos... Fenerbahçeli yöneticiler, Aykut Kocaman'ın arkasında olduklarını açıklıyor. Ancak uluslararası transfer borsasında Fenerbahçe'nin adı yeni teknik direktör adaylarıyla birlikte anılıyor.
İspanya'nın saygın yayın organlarından Don Balon, Fenerbahçeli yöneticilerin Sevilla'ya üst üste iki yıl UEFA Kupası'nı kazandıran, aralarında Tottenham, Real Madrid ve CSKA Moskova gibi kulüplerin de bulunduğu çok sayıda takım çalıştıran Juande Ramos ile prensipte anlaştığını öne sürdü.
Haberde Fenerbahçe'nin yıllık 2.5 milyon euroluk teklifine Ramos'un 'Okey Fenerbahçe'ye gelirim' dediği öne sürüldü.
TELEFON BEKLİYOR
Don Balon iddialarını 'Daniel Güiza'nın yeni teknik direktörü Juande Ramos olabilir. Juande, operasyonun tamamlanması için Fenerbahçe'nin temsilcilerine okey verdi. İstanbul'a yola çıkmak için telefon bekliyor' diye sürdürdü.
İspanyollar, bir adım daha ileri gidip, Ramos'un Fenerbahçe'de göreve beklenenden de kısa bir süre içinde başlayabileceğini yazdı. Don Balon, haberinde Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'de beklenen başarıyı yakalayamadığını da savundu.
BEŞİKTAŞ'LA DA GÖRÜŞTÜ
Beşiktaş, Mustafa Denizli ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük için Schuster, Löw, Pellegrini, Lucescu ve Magath gibi isimleri listesine aldı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, haziran ayında bu teknik adamlarla tek tek bir araya gelirken, Juande Ramos'la da özel bir görüşme yaptı.
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın Ramos'la aynı masa etrafında konuştuğunu gösteren fotoğraf Türk basınında büyük yankı bulmuştu.
Ancak Adalı ile Ramos anlaşamazken, Denizli daha görevinden ayrılmadan beklendiği gibi Bernd Schuster Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörlüğüne getirildi.

• Beğen
Tepkiler: f_torres44 ve sassy girl

Samsun55''

Samsun55''

Üye
BU YALANA SON VERİN

Bugün Hürriyet, Akşam, Bugün, Habertürk gazetelerinde Real Madrid’in eski teknik direktörü Ramos’u transfer etmek üzere çalışmalar yürüttüğümüz iddia edilmektedir.

Söz konusu haber, kaynağı her kim ya da hangi medya kuruluşu olursa olsun tamamen uydurma ve yalandır. Bu haber tarafımızca sportif direktörümüz ve teknik direktörümüz ve camiamızın önemli bir değeri olan Sayın Aykut Kocaman’a ve kulübümüze hakaret niteliğindedir.

Daha düne kadar "Türk takımlarını Türk hocaların çalıştırması gerekir" diye nutuklar atan Türk basının bugün Sayın Kocaman’a ve kendisini bu göreve getiren yönetimimize destek olmak yerine takındığı bu tavrı anlamak mümkün değildir.

Ancak şunun net olarak bilinmesi gerekmektedir; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sportif direktörü ve teknik sorumlusu Sayın Aykut Kocaman’dır. Kendisinin görevden alınması ya da görevi bırakması, yerine alternatiflerin aranması asla ve asla söz konusu değildir.

Yapılan bu haberler yalan olmanın yanında saygısızlıktır ve ayıptır.

'Davut

'Davut

Üye
Daha ne diyecek Aziz Yıldırım Sonuna kadar Aykut Kocamanın arkasında bizde...
Size medya denmiyecek Düzenbazlar...

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın fb li arkadaşlar ben gazetelerin yalancısıyım. yalan olduğunu bilsem yayınlamazdım

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
    Konu Sahibi
tmm :ehe

guero

guero

Üye
Bi FB'li olarak Bırakın Aykutu Aziz YILDIRIM Gitsin bu takım Çok daha iyy Yerlere Gelir.Beşiktaş maçında Stochu Oyuna Almayan Ölü mehmet Topuzla Kanatı Felç eden Organize Olmayan Bi Takımın başında Aykut Ne Yapıyor.Ben Geçsem FB'nin Başına Playstation gibi Oynatırım Walla.AziZ Başkan GÜle Güle Senle ben umudu iyice yitirdim.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bu Takima T.DirekTor oLarak aziz yiLdirim geLse sasirmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...