F.Bahçe Sivas'ı dağıttı: FENERBAHÇE: 4 - SİVASSPOR: 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
F.Bahçe Sivas'ı dağıttı: FENERBAHÇE: 4 - SİVASSPOR: 2
Yok böyle bir maç... Şükrü Saracoğlu Stadı muhteşem bir mücadele ve 6 gole sahne oldu. Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de ağırladığı lider Sivasspor'u 4-2 devirdi.Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından 'operasyon' seslerinin yükseldiği F.Bahçe, bu galibiyetle moral buldu. 2009'da üçü G.Saray karşısında olmak üzere çıktığı 9 maçta da yenilmeyen Bülent Uygun'un öğrencileri ise İstanbul'dan eli boş döndü.Sarı-lacivertli takımın gollerini 4 ve 33. dakikalarda Uğur Boral, 26. dakikada Semih ile 77. dakikada Lugano attı. Sivasspor'un gollerini ise 3. dakikada Mehmet Yıldız ve 24. dakikada Murat Sözgelmez kaydetti.Bu sonuçla F.Bahçe 40 puana yükselirlen, lider Sivasspor 45 puanda kaldı.FENERBAHÇE: 4 - SİVASSPOR: 2Stat: Fenerbahçe Şükrü SaraçoğluHakemler: Hüseyin Göçek, Tarık Ongun, Alpaslan DedeşFenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Önder, Lugano, Vederson, Deivid (Dk. 74 Gökhan Emreciksin), Emre, Deniz, Uğur (Dk. 83 Güiza), Alex, SemihSivasspor: Petkovic, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, Sedat, Bilica, Sylla (Dk. 46 Onur), İbrahim, Musa (Dk. 46 Murat Erdoğan), Sezer (Dk. 59 Balili), Mehmet, KamananGoller: Dk. 4 ve Dk. 34 Uğur Boral, Dk. 27 Semih, Dk. 77 Lugano (Fenerbahçe) Dk. 3 Mehmet Yıldız, Dk. 25 Murat Sözgelmez (Sivasspor)Sarı kartlar: Lugano, Alex, Vederson, Gökhan Gönül (Fenerbahçe) Sylla, İbrahim Kamanan (Sivasspor)

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Fenere tebrikler :oke:

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
sivasspor balonuda böylece patladı :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Geçen hafta kayıp ettiğimiz puanı şimdi mum ile arıyoruz:(

arslansem

arslansem

Üye
Seyir zevki yüksek ve kaliteli bir maçtı.Sivasspor beklediğim gibi oynadı ve kapasitem bu kadar dedi adeta.Fenerbahçe daha çok mücadele etti daha çok istedi ve 3 puan aldı.Sivasın havasının sönmesi iyi oldu fb deplasmanda yine puan kaybı yaşayacaktır ama sivasın durdurulması daha önemliydi :)

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
kocalnden 5 yiyip hala şampiynluk rüyalrı mı görüyrsunz??????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Fenerbahçe adına sevindim ama bir Sivaslı olarak Sivasspor'a üzüldüm,bir insanın böyle durumda olması çok kötü doğrusu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne de olsa FENER, BÜYÜK MAÇLARI SEVER. ;)

Evet istediğimiz zaman türkcell süper liginde hiçbir takım karşısında zorlanmayız.Bunu bir kez daha gösterdik.Çok rahat oynadık ve bir de penaltımız verilmedi gözgöre göre..Takımına göre oynamaya devam ediyoruz..Bu yanlış..Bunu giderdiğimiz zaman çok da iyi durumda olacağız..

Dwyane_Wade

Üye
Sivas Biraz hafif geldi...:)

greenmile

greenmile

Üye
darısı ç.şamba kupada:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çarşamba günü de Sivasspor sahasına kapanak oynayacaktır..Sahasına kapanarak oynayan çok takım var fenerbahçe ye karşı..Bu oyunu devam ettirdiğimiz sürece ÇARŞAMBa günü de sivasspor u yine rahat geçeceğimizi düşünüyorum. :oke:

O maç daha farklı olabilir.. Ama iki oynanan maçta hem sivas da hem de kadıkoy de çok daha avantajlı ve güçlü olan taraf açık ara FENERBAHÇE dir. . Hayırlısı

arslansem

arslansem

Üye
Bülent Uygun zeki bi adam ..Aynı senaryo ve en azından oyun şablonu olmayacaktır diye düşünüyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sivasspor bence bu maçta Galatasaray a karşı istanbuldaki maç gibi oynayacaktır...11 Kişi katı defans uygulayacaklar , kontraatak bulurlarsa değerlendirme içine girecekler..Felsefe büyük olasıklıkla böyle olacak.. Zaten normal şablonda açık oynarlarsa gecen haftaki farklı skorla onlarda yenileceklerini adları gibi bilirler.

FENERBAHCE KAZANIR diyorum.

suur1907

suur1907

Üye
eeee bunun adı fener kadıköyde eziktaşı da kalassarayı da sivasıda yener büyük maçları sever neyse hadi fener sivas maçı büyük değil ama olsun onada büyük diyelim sanki maç derbi havasındaydı gelelim fenerin şsmpiyonluk şansına ALLAH ın izniyle şampiyon olup olamaz diyenlerin ağzını kapatmak ALLAH ın izniyle olacak ben buna inanıyorum

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Pini balili mrardı hea

lovestar

lovestar

Üye
eeee bunun adı fener kadıköyde eziktaşı da kalassarayı da sivasıda yener büyük maçları sever neyse hadi fener sivas maçı büyük değil ama olsun onada büyük diyelim sanki maç derbi havasındaydı gelelim fenerin şsmpiyonluk şansına ALLAH ın izniyle şampiyon olup olamaz diyenlerin ağzını kapatmak ALLAH ın izniyle olacak ben buna inanıyorum

klon mahcupyanlar türkiye kupasını ancak finaldeki maçta göreceksiniz yine müzenize götüremeyeceksiniz...:oke:lige girmiyorum bile sizin klasmanınızın dışında...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konuyu bence fazla uzatmayalım..Maç oldu ve bitti. ;)

Lig sonunda klasman dışında olanlar zaten ortaya çıkacaktır.

lovestar

lovestar

Üye
DiaBLoS™;1267130' Alıntı:
Konuyu bence fazla uzatmayalım..Maç oldu ve bitti. ;)

Lig sonunda klasman dışında olanlar zaten ortaya çıkacaktır.

uzatmak bizimde tarzımız değilde hakaret içeren kelimeler kullanmayalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...