F.Bahçe O'nu sattığına pişman oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F.Bahçe O'nu sattığına pişman oldu
G.Saray'a karşı takımının 2. golüne imza atan Ankaragücü'nün genç futbolcusu Özgür Çek iddialı açıklamalar yaptı.








Galatasaray karşısında beraberliği bile düşünmediklerini galip gelmek için sahaya çıktıklarını ifade eden genç futbolcu, "Galatasaray'a attığım gol beni çok mutlu etti; fakat önemli olan gol atmak değil, takmıımın galibiyetiydi. Biz oraya mutlak galibiyet için gittik. Beraberliği bile düşünmüyorduk. İlk gol, bize psikolojik olarak avantaj sağladı; ancak teknik direktörümüz, bize defans arkasına atılacak her topun tehlike yaratabileceğini söylemişti. Biz akıllıca oynadık, bu taktiği iyi uyguladık" şeklinde konuştu. HER İKİ AYAĞINI DA KULLANIYOR, ŞU ANA KADAR 3 GOLÜ BULUNUYOR
Ligde, şu ana kadar 3 golü bulunan genz orta saha oyuncusu Özgür, kısa ve uzun vadedeki hedeflerini de açıklayarak, "Daha önce Manisaspor ve Konyaspor'a gol atmıştım, Galatasaray maçıyla 3. golümü atmış oldum. Sol ayaklıyım; ama sağ ayağımı da kullanıyorum. Bu benim için büyük avantaj. Manisaspor'a sağ ayağımla gol attım.
Bu sene Türkiye Kupası'nı almak istiyorum. Ankaragücü'nde kaptanlığa kadar yükselmeyi amaçlıyorum. Elbette , uzun vadede Milli Takım ve Avrupa'da oynamayı istiyorum" diye konuştu.
FENERBAHÇE'NİN ÖZGÜR ÇEK PİŞMANLIĞI
Fenerbahçe PAF Takımı'nda oynayan, sonrasında sarı lacivertli takımda 5 yıllık profesyonel sözleşme de imzalayan Özgür Çek, Özer Hurmacı'nın transferinde takas yoluyla Ankaraspor'a verilmişti; Ankaraspor'un Süper Lig'den ihraç edilmesinin ardından Ankaragücü'ne transfer olan genç futbolcunun gelecek vaadettiğini anlayan Fenherbahçeli idarecilerin, geri dönüşü sağlamak adına, sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmak istedikleri; ancak Ankaragücü'nün yeni yönetiminin bunu kabul etmediği öğrenildi.
Bu konuyla da ilgili açıklama yapar genç futbolcu, kalması durumunda Aykut Kocaman'ın kendisine şans vereceğine inandığını; ancak şu anda mutlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'de profesyonel oldum; ancak Özer Hurmacı'nın Ankaraspor'dan transferi sırasından takas olarak Ankaraspor'a transfer oldum. Fakat bu durumdan hiç şikayetçi değilim. Ankaragücü'Nde mutluyum. Fenerbahçe'de devam etsem, belki daha iyi olabilirdi; çünkü Aşkut Kocaman'ın gençlere verdiği şansı görüyorum. Belki şans bulabilirdim. Ama, burada Ümit hoca bana gerekli şarsı veriyor; ben de bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum" dedi.
KESİN OLARAK FENERBAHÇE'YE DÖNMELİYİM GİBİ BİR DÜŞÜNCEM YOK
Özgür Çek, ileride Fenerbahçe'ye dönmeyi amaçlıyormusun şeklindeki soruyu ise, "İleride Fenerbahçe'ye dönmeliyim şeklinde kesin bir düşüncem yok. Kariyerim için hangi büyük takım uygunsa o takımı seçerim. Ankaragücü'nde kalıcı olmak istiyorum; sonrasında kulübüm hangi takımı uygun görürse oraya giderim" diye cevapladı.
 
haltie

haltie

Üye
fenerbahçede kalsa oynama şansı ne kadardı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt