F.Bahçe liderlik aşkına

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe liderlik aşkına
F.Bahçe liderlik aşkına

Turkcell Süper Lig'de 3. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Diyarbakırspor deplasmanına konuk oluyor.
Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'da başlayacak olan karşılaşmayı, hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Mehmet Şahan Yılmaz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Bünyamin Gezer.
Diyarbakırspor ile Fenerbahçe arasındaki Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak bu maçı, Sporx.com Canlı Anlatım Servisi'nden de dakika dakika takip edebilir, futbolun coşkusuna siz de ortak olabilirsiniz.
DİYARBAKIRSPOR'UN GÜVENİ YERİNDE
Bu sezon yeniden yükseldiği Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan, ikinci haftada da sürpriz bir şekilde Trabzonspor'u deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup eden Diyarbakırspor'da moraller ve takımın güveni yerinde. Güneydoğu temsilcisi, Trabzonspor galibiyetinin verdiği özgüvenle, sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçından da 3 puanla ayrılmak istiyor.
Kırmızı yeşilli ekipte, Trabzonspor galibiyetinde önemli rol oynayan kaleci Espinoza ve hücum oyunucusu Tazemeta, F.Bahçe karşısında da takımın en önemli kozu olacak.
Diyarbakırspor'da bu dev maç öncesi İbrahim Ege ve Musa'nın sakatlıkları sürüyor. Bu oyunculara ek olarak idman eksikleri bulunan Eren, Ümit ve Mustafa Özkan'ında karşılaşmaya hazır olmadığı bildirildi.
FENERBAHÇE SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Turkcell Süper Lig'de ilk hafta deplasmanda Denizlispor'u 2-0, ikinci hafta ise sahasında Sivasspor'u 3-0'lık skorlarla geçen Fenerbahçe, galibiyet serisini zorlu Diyarbakırspor deplasmanında da sürdürmek istiyor. Fenerbahçe, rakibini yenerek, liderliğini devam ettirme amacında.
Ligde ilk iki maçını kazanarak, 6 puanla lider durumda bulunan sarı-lacivertliler, Diyarbakır deplasmanından da 3 puanla İstanbul'a dönmeyi hedefliyor. Turkcell Süper Lig'de ilk hafta deplasmanda Denizlispor'u 2-0 yenen Fenerbahçe, geçen hafta da kendi sahasında Sivasspor'u 3-0 yenerek, ilk iki haftada kalesinde gol görmeden, 5 gol attı.
Sarı-lacivertlilerde tedavileri süren Alex, Deniz, Deivid ve Mehmet Topuz, Diyarbakırspor maçında forma giyemeyecek.
MUHTEMEL 11'LER

DİYARBAKIRSPOR
Espinoza
Diallo
Tolga
Basim Abbas
A.Muhammed
Abdullah
Barış
Ayman
Şener
Tazemeta
Mendoza
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Bilica (Önder)
Roberto Carlos
Kazım
Emre
Cristian
Dos Santos
Semih
Güiza
STAT: Diyarbakır Atatürk
HAKEM: Suat Arslanboğa
SAAT: 21.00
YAYIN: Lig TV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi
İKİ TAKIMIN 21. RANDEVUSU
Fenerbahçe ile Diyarbakırspor, yapacakları maçla birlikte ligde 21. kez karşılaşacak. İki takım arasında 1977-78 sezonunda başlayan ve bugüne dek yapılan 20 lig maçının 11'ini sarı-lacivertliler kazanırken, 4 maçtan yeşil-kırmızılılar galip ayrıldı, 5 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Fenerbahçe'nin toplam 39 golüne, Diyarbakırspor 23 golle yanıt verdi.
İki takım ligde en son 2005-2006 sezonunda karşılaşırken, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle İstanbul'da seyircisiz oynanan maç 2-2 berabere sonuçlanmış, Diyarbakırspor'un cezası nedeniyle seyircisiz, güvenlik nedeniyle de Malatya'da yapılan maçı ise Fenerbahçe 4-0 kazanmıştı.
DİYARBAKIR'DAKİ MAÇLAR
Diyarbakırspor'un ev sahibi takım sıfatıyla yaptığı maçlarda her iki ekip de 4'er galibiyet alırken, 2 maç ise berabere sonuçlandı. Yeşil-kırmızılılar, ev sahibi takım sıfatıyla attıkları 13 gole karşın, kalelerinde 15 gol gördü. Fenerbahçe, genelde zorlandığı Diyarbakır deplasmanında son 3 maçını da (1'i Malatya'da oynandı) kazanmayı bildi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahçe kazanacaktır..
 
SucX

SucX

Üye
Semih iyi bir dönüş yapıcak gibime geliyor
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Çok eksiğimiz var ama maç bizim olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt