F.Bahçe kaptanı kızağa çekildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe kaptanı kızağa çekildi


[h=2]Alex'siz bir F.Bahçe oluşturmaya çalışan Kocaman sonunda kesin bir adım atma kararı aldı.[/h]Alex'siz bir F.Bahçe oluşturmaya çalışan Kocaman sonunda kesin bir adım atma kararı aldı. Karabük'te kaptan kızağa çekilirken, onun yerinde Stoch oynayacak.


Göreve geldiği ilk günlerde "F.Bahçe Alex'siz de oynamayı öğrenmeli"açıklamasında bulunan ve sambacıyı takımdan kesip alternatif oyun sistemleri oluşturmaya çalışan Teknik Direktör Aykut Kocaman sonunda bu konuda ciddi bir hamle yapmaya karar verdi.


Geçen yıl Alex'i kestiğinde alınan olumsuz sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan ve geri adım atmak zorunda kalan Aykut Hoca, kaptanın formsuz ve yorgun oluşundan faydalanarak Karabük deplasmanında yeni takımını sahaya sürecek. Sakatlıkları bulunun Emre ve Gökhan'ı riske etmeyecek olan Kocaman, Alex'i de kızağa çekecek ve sambacının yerinde son haftalarda birkaç defa denediği Stoch'u kullanacak.
HÜCUM HATTI HIZLANACAK
Alex'in oyun temposundan memnun olmayan Aykut Kocaman yapacağı değişikliklerle hücum hattına hız katmayı ve kanatları daha etkili kullanmayı hedefliyor. Alex'i yedek bırakamadığı için çok formda olmasına rağmen Beşiktaş derbisinde Caner'i kızağa çeken Kocaman, Karabük'te daha dinamik bir hücum hattını sahaya sürecek.

Emre'nin yokluğunda Mehmet Topuz'u ön liberoya çekecek olan Aykut Hoca, kanatlarda ise Dia-Caner ikilisine görev verecek. Bu ikilinin Sow'u daha iyi besleyeceğini düşünen Kocaman, Slovak yıldız Stoch'un şut açısını genişletmeyi hedefliyor. Kocaman'ın istediği performansı alması halinde Alex'in yedek kulübesine alışması bekleniyor.

KENDİSİ DE İTİRAF ETTİ
F.Bahçe'de 8. sezonunu geçiren Alex geldiği günden beri takımın en önemli oyuncusu oldu. Ancak, sambacı bu sezon da attığı 8 golle en skorer iki oyuncudan biri olmasına rağmen formsuzluğuyla eleştiri topluyor. Önceki gün kendisi de, yoğun maç trafiği nedeniyle yorgun olduğunu ve fazla çalışma imkânı bulamadığını belirterek formsuzluğunu itiraf etti.


 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Böyle birşeyin olacağına ihtimal vermiyorum açıkcası ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
446
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
391
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
512
DiaBLoS
'Davut
Cevap
11
Görüntüleme
597
Consul9


Üst Alt