F.Bahçe ile G.Saray aynı ismin peşinde!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe ile G.Saray aynı ismin peşinde!


[h=2]Fransız basını, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Mevlüt Erdinç için Galatasaray'ın da devreye girdiğini yazdı.[/h]

Fransızlar'a göre golcü oyuncu kesin olarak Türkiye'ye gelecek.


Sezon başında Avrupa'nın birçok takımından teklif alan Mevlüt Erdinç, buna rağmen Paris SG'de kalıp, formayı kapmak için savaşmaya karar vermişti. Ancak bir türlü ilk 11'de düzenli olarak şans bulamayan golcü oyuncu, ara transfer döneminde takımdan ayrılacak.


Fransız basını, Mevlüt'le Fransa'nın Bordeaux, Rennes ve İspanya'nın Espanyol takımlarının yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiğini yazdı.
Gazeteler Paris SG'nin,24 yaşındaki oyuncuyu Fransa'dan bir takıma satmak istemediğini belirterek, Mevlüt'ün çok büyük bir ihtimalle Fenerbahçe ya da Galatasaray'a transfer olacağını iddia etti. Sarı-Lacivertliler, başarılı futbolcuyu sezon sonuna kadar 500 bin Euro'ya kiralamak istiyor.
Galatasaray bonservisini istiyor
Milli takımı çalıştırdığı dönemde Mevlüt Erdinç'e sık sık forma veren Fatih Terim'in bu oyuncunun transferini çok istediği ve Sarı-Kırmızılı yönetimin de girişmelere başladığı kaydedildi. Galatasaray'ın kiralamak yerine, Mevlüt Erdinç'in bonservisini almayı planladığı ifade edildi. Genç forvet ise şu ana kadar nereye transfer olacağıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Mevlüt'ün, transfer dönemine kadar bu konuda sessiz kalmayı planladığı öğrenildi.
 


Masha

Masha

Üye
Parası olan alır :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Semihten 10 kat daha iyi . Güçlü bir oyuncu . İnşallah gelir . Yıllardır Türkiyeye geliyor Mevlüt , tabi gazetelere göre :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt