F.Bahçe Fransız golcü için teklif yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe Fransız golcü için teklif yaptı


[h=2]Fenerbahçe hakkında transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor..[/h]

Montpellier başkanı Louis Nicollin golcü oyuncuları Olivier Giroud için teklifte bulunan takımlar arasında Fenerbahçe'nin de olduğunu açıkladı.


Nicollin, bu sezon gösterdiği performansla Laurent Blanc tarafından Fransa milli takımına çağrılan golcü oyuncu için, "Queens Park Rangers, Schalke 04, Valencia, Newcastle ve Fenerbahçe oyuncumuz için teklifte bulundu.Onu tutmak için elimizden geleni yapacağız. Ancak şansını başka bir yerde denemek isterse onu kırmayacağız. O gerçekten en iyisini hak eden çok iyi bir futbolcu" ifadelerini kullandı.Olivier Giroud, bu sezon Fransa Ligi'nde 8 gol kaydetti.

OLİVİER GİROUD YEŞİL IŞIK YAKTI
RTL'ye konuşan 1.92′lik Fransız golcü F.Bahçe'nin adını anarken gülümsedi. Montpellier'in 25 yaşındaki forveti, İspanya ve Almanya'dan da isteyeni olduğunu ekledi. Devre arasında bir forvet alacaklarını resmi ağızlardan da açıklayan F.Bahçe için gündeme gelen son futbolcu Montpellier'in 25 yaşındakioyuncusu Olivier Giroud oldu. Fransızfutbolcu, RTL'de katıldığı bir futbolprogramında"İstenmek güzel. İspanyollar, İngilizler, Türkler, Almanlar beni takip ediyor. Menajerime teklifler geliyor. Bunlar bana gurur veriyor" dedi. Giroud, büyük hayalleri olduğunu da söyledi.
MENAJERİ TÜRK ASILLI
1.92′lik dev forvet kendisini isteyen takımları sayarken özellikle F.Bahçe'yi telaffuz etti ve yüzünde bir gülümseme belirdi. Montpellier'e geçen sezon transfer olan ve bu takımda 48 karşılaşmada 20 gole imza atan Giroud, bu sezon 12 maçta 9 gole ulaştı. Lyon ve PSG'nin de takibinde olan Giroud'un menajerinin İsviçre'de yaşayan Türk asıllı menajer Dr. Hıdır Akbaş'ın olması da şansını artırıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
434
Baydırman
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
274
jojo_va
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
438
jojo_va


Üst Alt