F.Bahçe aldığı puanları O'na borçlu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F.Bahçe aldığı puanları O'na borçlu
Bir kişi tek başına takım kurtaramaz tezi nihayet çürütüldü. Gökhan Gönül çizgiden çıkardığı 5 topla takımına hayat verdi. İşte o maçlar












Antalyaspor maçında da Ali Zitouni'nin şutunu çizgi üzerinde önleyen millî futbolcu, Sarı-Lacivertlilerin, Avrupa Ligi'ne veda ettiği PAOK karşılaşmalarında ise 3 kez gole izin vermedi.​
Fenerbahçe'nin başarılı sağ beki Gökhan Gönül'ün, Galatasaray derbisinde farklı bir yönü daha ortaya çıktı. Kadıköy'de golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın 4. dakikasında Sarı-Kırmızılı ekibin Kolombiyalı oyuncusu Pino'nun kaleye giden vuruşunu çizgi üzerinde önleyen tecrübeli futbolcu, bu sezon Avrupa kupaları ve ligde 5. kez takımının gol yemesini bu şekilde engelledi.
Zorlu derbide Elano'nun pasıyla sağdan ceza alanına giren Pino, kaleci Volkan'ı ince bir çalımla geçerek dar açıdan topu kaleye gönderdi. Ancak Gökhan, kale çizgisinden topu çıkararak, mutlak bir gole izin vermedi. Sarı-Lacivertli ekibin Antalyaspor'u 4-0 yendiği Süper Lig'in açılış maçında da Gökhan'ın sezgileri Fenerbahçe'nin kalesinde gol görmemesini sağlamıştı. Gökhan, Ali Zitouni'nin vuruşunda, kaleye giden topu son anda çizgiye yakın yerden çıkarmıştı.
Ligde geride kalan 9 haftada 2 kez takımını kurtaran milli futbolcu, Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nden elendiği PAOK maçlarında da tam 3 defa meşin yuvarlak kaleye girmeden uzaklaştırdı. Deplasmandaki ilk karşılaşmayı F.Bahçe 1-0 kaybederken Gökhan, 45. dakikada Muslimoviç'in şutunu çizgiden çıkararak, farkın artmasına müsaade etmemişti.

Gönül, rövanşta da Fenerbahçe 1-0 öndeyken 62'de Filomeno, 119'da da Salpingidis'in vuruşunu kale çizgisi önünde engelledi, ama Kanarya, PAOK ile 1-1 berabere kalarak Avrupa kupalarına erken havlu attı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt