F.Bahçe 3-1 G.Saray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe 3-1 G.Saray
93' Kutlamalar başladı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda!

92' Fenerbahçe aradaki farkı yeniden ikiye çıkardı!

92'GOL! GOL! GOL! Daniel Güiza!

92' Korneri kullandı Fenerbahçe. Galatasaray savunması uzaklaştıyor.

92'Vederson çıkıyor, Selçuk giriyor Fenerbahçe'de...

91' Fenerbahçe yine gole yaklaştı! Ani atakta Güiza topla buluştu orta saha çizgisinde. Andre Santos boş durumdaydı, ona aktardı! Santos sol kulvardan Galatasaray kalesine doğru hızla ilerledi. Kaleyi sol çaprazdan gören bir yerden vuruşunu yaptı ve Leo Franco! Korner!

83' Kewell'ın Fenerbahçe yarı alanında Emre'ye çok sert bir faulü var. Emre yerde, sağlık görevlileri oyunda.

83' Topla oynama oranlarında Galatasaray'ın rakibine karşı %55'e %45'lik üstünlüğü var.

82'Galatasaray'da Elano oyundan çıkıyor. Aydın Yılmaz oyunda.

81' Son 10 dakikanın içindeyiz normal sürede... Fenerbahçe 2-1 önde, Galatasaray 10 kişi devam ediyor maça...

80' Galatasaray'da Keita'nın kırmızı kart görmesinin ardından Elano sağ kanada geçti. Kewell solda. Ortada ise Mustafa Sarp ve Ayhan var.

79' Sağ kanattan gelişen atakta Gökhan Gönül, ceza sahasının sağından içeri doğru ortasını yaptı. Güiza kale önünde uygun durumda! Kafayı vuruyor ve inanılmazı başararak topu auta gönderiyor Güiza!

79' Fenerbahçe 3. gole çok yaklaştı!

79' Elano kullandı atışı. Ceza sahasına doğru orta şeklinde. Kaleci Volkan alıyor.

78' Galatasaray serbest vuruş kullanıyor. Kaleye yaklaşık 30 metrelik mesafe.

78' Sabri sağ kulvara yakın bir bölgeden ceza alanına ortasını yaptı. Arka direkte Gökhan Gönül kafayla uzaklaştıyor.

77' Fenerbahçe'de Alex'in ardından yeni kaptan Emre Belözoğlu oldu...

76'Fenerbahçe'de Alex oyundan alınıyor. Kadıköy ayakta alkışlıyor Alex'i... Andre Santos giriyor... 75' Keita'nın sarı kartı vardı. Ancak doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

75'Roberto Carlos'a da sarı kart çıkıyor.

74' Sol kanatta, orta saha çizgisinin hemen orada Roberto Carlos ile ikili mücadeleye girdi Keita. Mücadele sırasında rakibine vurduğunu belirtiyor hakem Bünyamin Gezer ve direkt olarak kırmızı kart görüyor Keita!

74'Kırmızı kart Keita!

74' Sarı lacivertli takımda Andre Santos oyunda girmek için hazırlık yapıyor şimdi de. 73' Galatasaray kendi yarı sahasından top çıkarmaya çalışıyor. Fenerbahçeli oyuncuların inanılmaz bir presi var!

72'Kazım çıkıyor. Güiza giriyor. Alkışlarlar çıkıyor Kazım oyundan...

72' Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum oyuncu değişikliği hakkını en çok 76-90.dakikalar arasında (12 kez) kullandı. Bu kez o sınıra girmiyor.

71' Fenerbahçe'de Güiza oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

70' Son 20 dakika derbi mücadelesinde... Fenerbahçe 2-1'lik skorla üstün durumda...

69' Fenerbahçe'de tek forvet olarak görev alan Kazım, bu dakikalarda ilk yarıdaki dinamizminden uzakta... Yorgunluk belirtileri var Kazım'da.

68' Sağ kanatta Keita topla buluştu yine. Roberto Carlos'u geçemedi. Topu aldı Fenerbahçeli oyuncular o bölgede... Kewell kullandı korneri. Ön direğe doğru. Gökhan Gönül kafayla ceza sahası dışına gönderdi. Sabri'nin önüne düştü top! Sabri gelişine sağ ayağıyla çok sert vurdu! Üstten auta çıkıyor!

67' Hakan Balta... Sol kulvardan Kewell'a doğru pası! Kewell ceza sahasında! Kaleyi sol çaprazdan gören bir bölgede! Şut pozisyonu arıyor! Bilica araya girdi ve korner.

66' Fenerbahçe'de Kazım'ın hafif bir sakatlığı vardı ve saha kenarında tedavisi yapıldı.

65' Keita! Sağ kulvarda topla buluştu! Ceza sahasının hemen sağı! Kale sahasına doğru yerden ortasını yaptı! Kademede Vederson var ve topu uzaklaştırıyor tehlikeli bölgeden.

64' Galatasaray yarı alanında boşluklar buluyor Fenerbahçe. Onlardan biri. Alex ile başlayan atak. Vederson ceza alanına ortasını yaptı! Alex oraya koşmuştu ve topu aldı! Kaleyi karşıdan gören bir noktadaki Kazım'a çıkardı! Kazım gelişine vurdu sağ ayağıyla! Üstten auta çıkıyor...

64' Bu dakikaya kadar Fenerbahçe 40, Galatasaray ise 41 top kaybı yaptı.

63' Beraberlik golü için yükleniyor Galatasaray! Fenerbahçe ise daha çok ani ataklarla gol arayan bir oyun sistemine döndü. Sarı lacivertlilerin orta alanda presi ise sürüyor.

62' Hakan Balta sol kanattan ceza sahsına gönderdi! Kale sahasında gol pozisyonu! Keita topu kontrol etti! Fenerbahçe savunması uzaklaştırıyor!

61'Nonda Fenerbahçe ceza sahasına girerken Lugano'yu geçti ve kendini yere bıraktı. Hakem Bünyamin Gezer, aldatmaya yönelik hareket olduğu için sarı kart gösteriyor.

60' Derbide son yarım saatlik bölüme giriyoruz. Fenerbahçe 2-1 önde... Sahadaki mücadele ise tavan noktasına ulaştı!

59' Bu kez Fenerbahçe geldi! Vederson sol kulvara yakın bir bölgeden sol ayağıyla çok sert vurdu! Kaleci Leo Franco!

59' Bir kez daha geliyor sarı kırmızılılar. Sabri kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden çok sert bir şut attı! Kaleci Volkan kucaklıyor topu.

58' Sağ kanattan geliyor Galatasaray! Keita'nın kale sahasında ortası! Nonda'yı geçti top! Ofsayt... Ofsayt...

58' Karşılaşmanın temposu bir anda yükseldi!

57'Galatasaray'da Arda oyundan alınıyor. Harry Kewell sahaya giriyor. 56' Arda'nın kale sahası içine gönderdiği köşe vuruşunda Servet kafayı vurdu! Volkan'dan seken topa kale önünde Hakan Balta vurdu ve top filelerde!

56'GOL! GOL! GOL! Hakan Balta!

56' Gelişen Galatasaray atağında Keita kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktada topla buluştu! Şut pozisyonu var! Vuruyor! Carlos'a çarptı ve korner.

56' Frank Rijkaard bu sezon Süper Lig'de 9 maçta 25 kez oyuncu değişikliği yaparken en çok

46.dakika ile 60.dakikalar arasında (10 kez) bu hakkını kullandı... Şimdi 11. kez kullanacak. 55' Ve Kewell oyuna girecek Galatasaray'da...

55' İlerleyen dakikalarda Galatasaray daha fazla risk almaya başlayacak. Bu da daha pozisyonlu ve daha heyecanlı bir maç anlamına geliyor.

54' Fenerbahçe derbide 2-0 önde... Taraftarları büyük coşku içerisinde sarı lacivertli takımın!

53' Topu ve Leo Franco'yu ayrı köşelere yolladı Alex... Sarı lacivertli takımı 2-0 öne geçirdi...

53'GOL! GOL! GOL! Alex topu ağlara yolluyor!

53' Alex topun gerisinde... Nefesler tutuldu!

52'Leo Franco sarı kart görüyor bu pozisyonda!

52' Galatasaray kendi yarı sahasında top çıkarmaya çalıştı! Fenerbahçe 6 oyuncuyla pres yaptı! Ceza sahası yuvarlağının az ilerisinde topu kaptı sarı lacivertli oyuncular! Alex ceza sahasına girdi topla! Kaleci Leo Franco'yu geçtiği anda yerde kaldı! Hakem Bünyamin Gezer penaltı noktasını gösterdi!

52' Penaltı! Penaltı! Fenerbahçe penaltı kazandı!

51' Gökhan Gönül ile sağ kulvardan geliyor Fenerbahçe. Gökhan ceza sahasına doğru sokuluyor. Kazım'a doğru bir ara pas atmak istedi. Kazım yerde kalıyor, atak kesildi. 50' İkinci yarıda ilk 5 dakikalık bölümü geride bıraktı. Galatasaray'da Harry Kewell da ısınan futbolcular arasında...

49' Fenerbahçe ikinci gole yaklaştı bu pozisyonda!

49' Mehmet Topuz kale sahası çizgisinde, sıfır noktasında Servet ile girdiği ikili mücadele sonrası topu kaptı! Ceza sahasına girdi! Kazım penaltı noktasına yakın yerde ve boş! Ona aktardı! Kazım'ın gelişine vuruşu sağ ayağıyla ve üstten aut!

49' Galatasaray'da tek forvet görevinde olan Shabani Nonda, sık sık orta yuvarlağa gelerek top alıyor.

48' Şimdi Emre'nin ceza sahası sağ çaprazında Kazım'a doğru ara pası. Kazım ceza sahasında! Kaleyi sağ çaprazdan gören bir bölgeden sağ ayağıyla şutunu çekti! İsabetsiz oldu, üstten auta çıktı. 48' Fenerbahçe tribünlerinde maytaplar yanıyor...

47' Milan Baros'un hastaneye götürüldüğü ve MR'ı çekildiği bildirildi.

47' İki takımda da oyuncu değişikliği yok... Sadece maçın başında Baros-Nonda zorunlu değişikliği olmuştu.

46' İkinci yarıya Galatasaray başladı! Dünya derbisinde ikinci 45 dakika heyecanı başladı!

D.A.Fenerbahçe, 12. dakikada Alex de Souza'nın attığı golle soyunma odasına 1-0'lık üstünlük ile giriyor.

D.A.'Yüzyılın derbisi'nde ilk 45 dakika sona erdi! 45' Bünyamin Gezer korneri vermedi ve ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı!

45' Fenerbahçe bir duran top daha kullanıyor. Galatasaray yarı alanında, orta yuvarlağın az ilerisi ve orta bölge. Roberto Carlos geldi! Sert vurdu! Top baraja çarptı ve korner! 45' Fenerbahçe Alex ile sağ kanattan serbest vuruş kullanıyor. Ceza sahasındaki Lugano'ya doğru! Lugano ayak koyamadı ve Leo Franco arka direkte tutuyor topu!

45' 2 dakikalık uzatma var karşılaşmanın ilk yarısında...

45' Fenerbahçe ikinci gole çok yaklaştı!

45' Alex paslaşarak kullandı korneri. Vederson ceza alanına ortaladı. Kale sahasında Lugano kafayı vurdu! Üst direkten dönüyor top ve dışarı çıkıyor!

44' Leo Franco'dan inanılmaz bir hata! Aldığı geri pasta yaptığı vuruş kısa düştü! Alex topu göğsüyle kontrol etti! Kaleye baktı! Sol ayağıyla şutu! Leo Franco son anda kornere bıraktı! Arkadaşlarından özür diliyor...

43' Şimdi bir Galatasaray atağı daha. Keita ceza sahasının sağından içeri girdi! Sol ayağıyla yakın direğe doğru şutunu çekti! Kaleci Volkan alıyor topu.

42' Fenerbahçe 10 faul yaptı bu dakikaya kadar. Galatasaray ise 4.

42' Galatasaray yükleniyor. Nonda ceza sahası yuvarlağına yakın bir bölgede Arda ile duvar pası denedi, Bilica araya girdi ve uzaklaştırdı.

41' İki takım da 3 şut attı bu dakikaya kadar. Fenerbahçe 1 isabet yakaladı ve golü buldu. Galatasaray ise 2 isabette fileleri sarsamadı.

40' Galatasaray sağ kulvardan geliyor. Ayhan... Orta şut karışımı ceza alanına doğru! Volkan'ın biraz ileride olduğunu gördü! Kaleci Volkan havada güzel bir kurtarışla alıyor topu.
39' Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural da tribünde maçı izleyenler arasında.

38' Ligin ilk 9 haftalık bölümünde en rahat gol pozisyonuna giren ve en çok gol atan takım olan Galatasaray, Fenerbahçe karşısında hücumda çoğalmakta zorluk çekiyor. Fenerbahçe savunması boşluk vermiyor ve çok dengeli oynuyor.

37' Arda... Fenerbahçe yarı alanının ortasında topla buluştu. Yanında Nonda var. Nonda'ya verdi topu. Nonda ceza sahası dışında ve kaleye çok uzak bir mesafe. Vuracak! Şutunu çekti ve kaleci Volkan direğin dibinde uzanarak alıyor topu...

36' İki oyuncuyu da yanına çağırdı tecrübeli hakem. Futbolcuları sakin olmaya çağırıyor.

36' Gökhan ile Elano arasında gerilimi yüksek bir diyalog var. Hakem Bünyamin Gezer olaya el koydu hemen. 35' Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Cristian Baroni, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 9 maçta 506 isabetli pas yaptı (maç başına 56,22 isabetli pas) ve ligin en çok isabetli pas yapan oyuncusu oldu.

34' Cristian Baroni çok uzun bir top gönderdi sağ kulvara! Kazım ve Servet koşuyor! Kazım topu kaptı, Servet yerde! Hakem Bünyamin Gezer'in düdüğü geldi. Kazım'ın itirazları sonuçsuz.

33' Fenerbahçe, savunmasını kaleye yakın bir yerde kuruyor. Orta alanda ise Emre ve Cristian Baroni rakip hücumun dengesini bozmakla görevli.

32' Mustafa Sarp sağ kanatta boşluğa döndü. Sabri orada topla buluştu. İçeri dokulmak istiyor. Ceza alanına doğru bir ara pası denemesi var. Bilica araya girdi.

31' Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı Kadıköy'de oynadığı ve kazandığı son 9 maçın 8 tanesinde ilk yarıyı önde kapattı.

30' Aynı kanattan Alex yine ön direğe gönderdi. Keita kafayla karşıladı yine...

29' Atağın devamında Vederson ortalamak istedi içeri doğru. Servet'e çarpıyor, bir korner daha.

29' Alex kullandı korneri. Ön direğe doğru. Bilica hareketlendi! Keita uzaklaştırıyor.

29' Fenerbahçe sağ kanattan korner kazandı. Alex seyircisini ağaya kalkmaya davet etti.

28' Ceza sınırındaydı Keita. Bu kartla beraber cezalı duruma düşüyor ve Galatasaray'ın önümüzdeki hafta Sivasspor ile oynayacağı maçta görev alamayacak.

27'Bu hareketinden dolayı sarı kart görüyor Fildişili oyuncu.

27' Keita ayağa kalktı. Sahaya atılan pet şişeyi ve topu aldı. Koşuyor... Maçın gözlemcisine doğru gitti. Eliyle "Bunu yazın" dercesine bir hareket yaptı ve gözlemcinin önüne bıraktı. 26' Acı içinde Keita şu anda. 26' Gözünü tutuyor Fildişili oyuncu.

26' Keita korneri kullandıktan sonra yere düştü!

25' Keita kullandı korneri. Penaltı noktasına doğru. Servet kafayı vurdu! Üstten auta çıkıyor.

25' Sağ kanatta Keita'ya uzun bir pas. Keita hızla ilerliyor! Ceza sahasında Nonda'ya doğru çıkardı! Lugano araya girdi ve korner.

24' Maçın hızlı başlayan temposu biraz düştü gibi bu dakikalarda. Fenerbahçe golü bulduktan sonra daha ağırdan almaya başladı. Galatasaray ise Fenerbahçe karşısında oyun kurmakta zorlanıyor. Orta alanda çok iyi pres yapıyor sarı lacivertliler.

23' Fenerbahçe'de kaptan Alex orta sahada yaptığı klas hareketlerle alkış topladı. 22' Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard oyun sisteminde değişikliğe gidiyor. Arda sağ kanada geçti. Keita sol kanatta.

21' Sağ kanadı etkili kullanıyor sarı kırmızılılar. Bu maçta da Sabri ve Keita ikilisiyle o bölgeden gol yapmaya çalışıyorlar. 21' Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon oynadığı 9 maçta 25 gol (1 gol hükmen) atarken bu gollerin 12 tanesini atak yönüne göre sağ kanat bölgesinden buldu. 21' Sabri sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı! Nonda altıpasta kafayı ıskaladı! Arka direkte Ayhan da dokunamıyor! Galatasaray beraberliğe çok yaklaştı! 20' Nonda oyuna girdikten sonra Galatasaray hücumunda tek forvet olarak görev alıyor. Sarı kırmızılılarda Mustafa Sarp da orta alandan sürekli olarak hücuma destek vermeye çalışıyor. Mustafa Sarp ile başladı Galatasaray atağı. Elano ile duvar pası girişimi Fenerbahçe ceza sahası yuvarlağında! Sarı lacivertli savunma uzaklaştırıyor topu.

18' Fenerbahçe atağı var. Roberto Carlos kaleyi karşıdan gören bir noktadan, ceza sahası dışından çok sert vurdu! Üstten auta çıkıyor meşin yuvarlak...

18' Galatasaray kaptanı Arda yardımcı hakem Aytekin Durmaz'a birşeyler söyledi şimdi. Yüzünü gösteriyor Arda. Cristian Baroni ile bir pozisyonu olmuştu.

17' Orta yuvarlakta Servet, Kazım'ı düşürdü. Bir anlık tansiyon yine yükseldi! Hakem Bünyamin Gezer futbolcuları sakin olmaları konusunda uyarıyor.

16' Sol kanattan gelişiyor Galatasaray atağı. Elano-Arda paslaşması. Arda sol kanattan ceza alanına girdi. Kaleci Volkan seken topu alıyor ve tehlikeyi önlüyor.

15' İlk 15 dakika geride kaldı derbide. Türkiye'nin futbol bayramında Fenerbahçe 1-0 önde.

14' Fenerbahçe derbide ilk dakikalardan beri ağırlığını hissettiren taraf olmuştu ve golü de bulan takım oldu. Şimdi bizleri daha heyecanlı bir maç bekliyor!

13' Son 9 sezonda sahasında puan vermediği Galatasaray karşısında 24 gol atan Fenerbahçe, bu gollerin 12 tanesini maçların ilk 30 dakikasında kaydetmişti. Bu da 13. golü oldu sarı lacivertlilerin.
 


lovestar

lovestar

Üye
maçı izledim.baştan sona fenerin hakkıydı.tebrik ederim...
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
her zaman ki gibi hak eden kazandı....
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
el clasico değil el hezimeto
 
aLone

aLone

Üye
fener hak ede ede aldı tebrikler
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aksi zaten süpriz olurdu...Umarım birgün puan alacaklar..:ehe

Baştan sona Fenerbahçenin hakkıydı...Çok daha farklı olabilirdi skor..Güiza ne gol attı ya süperdi...:ehe Yediğimiz golü ise biz verdik...

Galatasaray ın birgün inşallah puan alması dileklerimizle , diyerek bu maçı da burada noktalayabiliriz...:oke:
 
Nazy

Nazy

Üye
iyi oynayan kazandı
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Ah ah ah maçtan önce yorumlarımda Hatıralar sardı 4-1 yanımı demiştim (nerdeyse banlanıyordum ama neyse)hakem 1 golümüzü'de vermedi yaaa şimdi nasıl üzülüyorum......
 
alcatraz1907

alcatraz1907

Üye
bir mahsun mor menekşe ağlıyor mu ne? :ehe
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1727166' Alıntı:
Galatasaray ın birgün inşallah puan alması dileklerimizle , noktalayabiliriz...:oke:
biz o maçı göremeyiz.......onlarda kadiköyde sevinsinler demicem çünkü seviniliyorlar ama yaklaşık 1 dakika sürüyor O yeter onlara....:ehe
 
arslansem

arslansem

Üye
Daum Galatasaray ı çok iyi analiz etmiş...Sağ kanatta Sabri ve Keita işbirliği ile etkili olan Galatasarayı,sadece ofans oynayan Santos yerine Vederson ile değiştirerek durdurdu.Carlosun da mücadelesi buna katılınca sağ kulvar tamamen kapandı..Arda nın yetersizliği,Elano nun adeta takımı 1 kişi eksik bırakacak kadar yokları oynaması,pres sonucu yapılan basit pas hataları sonucu haklı çıkardı..İyi oynayan kazandı..Tebrik ederiz :oke:
 
Consul9

Consul9

Üye
iyi oynadınız ;kazaandınız tbrklr ama galibiyette sizin iyi oynamanız la beraber bizimde kötü oynamamızın büyük etkisi wardı:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
232
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
707


Üst Alt