Ezeli rakipten en beğendiğin oyuncu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Ezeli rakipten en beğendiğin oyuncu !
Bir takım taraftarı, tuttuğu takım dışında ezeli rakibinden en çok hangi futbolcuyu beğenir? İşte 4 büyük takım taraftarı bu sorunun yanıtını verdi.. Peki siz kimi seçerdiniz?

Bilyoner.com’un düzenlediği "en beğenilen futbolcu" anketi sonuçlandı. Değerlendirmelerin
ilk yarı performansına göre yapıldığı ankette üyelerin, taraftarı oldukları takım dışında en beğendikleri futbolcular da belirlendi. Fenerbahçeli taraftarlar Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Felipe Melo’yu beğenirken Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçeli Miroslav Stoch’u seçti. Tüm taraftarların üzerinde birleştiği tek isim ise Trabzonspor’un golcü ismi Burak Yılmaz oldu.



Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarlarının dört büyükler içindeki futbolcu tercihleri Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz dışında farklılık gösterdi.


Beşiktaş taraftarları dört büyükler içinde en beğendikleri futbolcular olarak Fenerbahçe’den Alex De Souza, Galatasaray’dan Johan Elmander, Beşiktaş’tan Ricardo Quaresma ve Trabzonspor’dan Burak Yılmaz’ı seçti.


Fenerbahçe taraftarları ise Galatasaray’dan Felipe Melo, Beşiktaş’tan Ricardo Quaresma, sarı-lacivertli takımdan Alex De Souza ve Trabzonspor’dan Burak Yılmaz’ı tercih ettiler.


Trabzonspor taraftarları, Beşiktaş’tan Egemen Korkmaz, Galatasaray’dan Selçuk İnan, Fenerbahçe’den Alex De Souza ve Trabzonspor’dan yine Burak Yılmaz’ı en beğenilen futbolcu olarak zirveye taşıdı.


Galatasaray taraftarları Galatasaray’da Johan Elmander, Fenerbahçe’de Miroslav Stoch ve Beşiktaş’ta Egemen Korkmaz; Trabzonspor’da ise Burak Yılmaz’ı en beğenilen futbolcu olarak seçti.
 
  • Beğen
Tepkiler: tragedie


Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Burak bunu görmesin :ehe
 
.Murat.

.Murat.

Üye
ben açıkça söyleyeyim galatasaraylıyım fenerbahçeden bir tek sevdiğim rıdvan dilmen var
 
Clapton

Clapton

Üye
Futbolu her yanıyla değerlendiren biri Quaresma'yı değil Manuel Fernandes'i seçer bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
423
DiaBLoS
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
657
Baydırman
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
380
Fenomenon
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
247
@Safak


Üst Alt