Yunkaai
Üye
-
Konu Sahibi
-
İngilizce öğretmenim sevgili Nazan Yılmaz'ın sözlüme 20 20 vermesi ile sınıfta kalmıştım.Ort. yükseltmelere girdim fakat yine sözlüme düşük verdiği için geçemedim.Eylül sınavı kayırları 2 gün önce bitmiş.Resmen sınıfta kaldım.Zaten girmek istemiyordum.
ben 30'u son gün diye biliyorum kardeşim git okuluna de,benimde arkadaşım var senin gibi müdür yardımcısı pazartesi veya salı günü onu okula çağırmış telefonla arıyıpgit bir okuluna neden bir yılın mahvolsun ki ?
zaten öyle zor sorular sormuyorlar ben geçen sene 6 tane ders vermiştim ;
Matematik
Biyoloji
Kimya
Geometri
İngilizce
Tarih
tabi hepsi derslerimi safsakladığım için olmuştu,şuanda zayıfım yok Allah'a şükür
benide kimyacı bıraktı sınıfta. LANET OLSUN ONA
Gitsem bile değişen birşey olmayacak.İngilizce yine sözlü sınavdan düşük olcak.
Edit: Son gün 24 üymüş.
hocam öğretmenle zıtlaşmayacaksın bak hiçbiri beni bırakmadı geçen sene çünkü hepsi beni seviyordu saygından kusur etmiyeceksin
adam gidiyor son yazılıdan da kötü alıyor sonra hocaya ana avrat küfür ederek sınıfı terk ediyor sonra bir daha o hocanın dersine girmiyor nede özür diliyor ama bazı hocalar var böyle öğrencilere acıyorlar yinede karnelerine 1 düşürüyorlar bazıları direk 0 ı koyuyorlar
bak mesela benim matematiğim hiç iyi değildir bu senede kıl payı geçtim zaten ortalamam 46 düştü yani,geçen sene ilk yazılım 5 ikinci yazılım'da 5 üçüncü yazılımda 5 ti (puan olarak) ama öğretmenim sağolsun sözlüyle 25 yaptı 1 geldi bende kurtarma sınavına girdim ve 55 aldım çıktım adam gibi çalışırsan kalmazsın git yinede şansını dene
düşünsene arkadaşların üst sınıfta. Senle dalga geçcekler. Birsürü serserilerle bir olcaksın. En arka sırada 71 - 40 yapanlar olcak aaaayy çok kötü. En iyisi git sen
Şimdi sözlüde 2 hoca var.Biri nazan biri eda.Eda gelsin diye dua ettim nazan geldi.Eda hoca sordu severmisin bu öğrenciyi diye.Severmiş (!)
Abicim zaten benim bu hoca ile bir alıp veremediğim yok.İngilizcem iyidir benim zaten.Derse katılan bir tiptim.
Birde yazılı notundan düşük sözlü veremiyolarmış varmı böyle birşey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?