Eylül sınavlarını kaçırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Eylül sınavlarını kaçırdım
İngilizce öğretmenim sevgili Nazan Yılmaz'ın sözlüme 20 20 vermesi ile sınıfta kalmıştım.Ort. yükseltmelere girdim fakat yine sözlüme düşük verdiği için geçemedim.Eylül sınavı kayırları 2 gün önce bitmiş.Resmen sınıfta kaldım.Zaten girmek istemiyordum.

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ve sen buraya yorum yazıyorsun Ben kaydımı yaptırdım

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Zaten girmek istemiyordum ama insanın morali bozuluyor.

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Komikmi gençler ?

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
İplerin onun elinde olduğunu biliyodu.Bilerek sözlüme 20 20 girdi.Sonra dalga geçermiş gibi 25 25 yaptı.

SymbianHacker

Kapalı Hesap
benide kimyacı bıraktı sınıfta. LANET OLSUN ONA

ben 30'u son gün diye biliyorum kardeşim git okuluna de,benimde arkadaşım var senin gibi müdür yardımcısı pazartesi veya salı günü onu okula çağırmış telefonla arıyıp git bir okuluna neden bir yılın mahvolsun ki ?

zaten öyle zor sorular sormuyorlar ben geçen sene 6 tane ders vermiştim ;

Matematik
Biyoloji
Kimya
Geometri
İngilizce
Tarih

tabi hepsi derslerimi safsakladığım için olmuştu,şuanda zayıfım yok Allah'a şükür

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi

Gitsem bile değişen birşey olmayacak.İngilizce yine sözlü sınavdan düşük olcak.

Edit: Son gün 24 üymüş.

benide kimyacı bıraktı sınıfta. LANET OLSUN ONA

hocam öğretmenle zıtlaşmayacaksın bak hiçbiri beni bırakmadı geçen sene çünkü hepsi beni seviyordu saygından kusur etmiyeceksin

adam gidiyor son yazılıdan da kötü alıyor sonra hocaya ana avrat küfür ederek sınıfı terk ediyor sonra bir daha o hocanın dersine girmiyor nede özür diliyor ama bazı hocalar var böyle öğrencilere acıyorlar yinede karnelerine 1 düşürüyorlar bazıları direk 0 ı koyuyorlar

bak mesela benim matematiğim hiç iyi değildir bu senede kıl payı geçtim zaten ortalamam 46 düştü yani,geçen sene ilk yazılım 5 ikinci yazılım'da 5 üçüncü yazılımda 5 ti (puan olarak) ama öğretmenim sağolsun sözlüyle 25 yaptı 1 geldi bende kurtarma sınavına girdim ve 55 aldım çıktım adam gibi çalışırsan kalmazsın git yinede şansını dene

SymbianHacker

Kapalı Hesap
sen git yinede. İNAN Kİ PİŞMAN OLCAKSIN

Gitsem bile değişen birşey olmayacak.İngilizce yine sözlü sınavdan düşük olcak.

Edit: Son gün 24 üymüş.

sen hocayla konuş hocam de gerçekten geçmek istiyorum de söz adam gibi çalışacam de sonra sınavada adam gibi çalış git soruları adam gibi çöz gerisini hocaya bırak eğer geçirirse git teşekkür et eğer bırakırsa gördüğünde yüzüne bile bakma

- - - Eklendi - - -

git bakalım yarın ne diyecekler,bizim geçen senede sınıf hocamız ingilizce hocasıydı bu çocuk kesin kaldı dedi benim için yazın hepsini verince şoke oldu

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi

Şimdi sözlüde 2 hoca var.Biri nazan biri eda.Eda gelsin diye dua ettim nazan geldi.Eda hoca sordu severmisin bu öğrenciyi diye.Severmiş (!)

Abicim zaten benim bu hoca ile bir alıp veremediğim yok.İngilizcem iyidir benim zaten.Derse katılan bir tiptim.

Birde yazılı notundan düşük sözlü veremiyolarmış varmı böyle birşey ?

SymbianHacker

Kapalı Hesap
düşünsene arkadaşların üst sınıfta. Senle dalga geçcekler. Birsürü serserilerle bir olcaksın. En arka sırada terbiyesiz şeyler yapanlar olcak aaaayy çok kötü. En iyisi git sen

çok üzüldüm kardeşim ya git 1 seneni hibe etme o 1 senen kayboldumu kimse hesabını veremez yalvar

rüşvet bile teklif edebilirsin

Sorumluluk sınavlarını önemseyin sınıf tekrarını Allaha şükür hiç yapmadım yapmamak için de çalışıyorum bu sene beni bırakmak isteyen notlarda dalga geçen 2 hoca vardı onlara inat diğer derslere yüklenip onları kenara attım diğer derslerden geçtim o iki dersi de ortalamam sayesinde geçtim sorumluluklara girmedim ingilizce hocası son sınavım güzel olmasına rağmen benim notumu düşürdü sözlü notu aracılığyla fakat umrumda değildi sadece karnede 1 gözüktü bu sene nasıl tepki verir sizce ? amacına ulaşamadı yani beni yaz aylarında o kadar çalışmam için notumu düşürdü fakat onun sınavının olduğu gün ben İstanbul'dan çıkmış Çanakkale sokaklarını turluyordum sorumluluk sınavına talep kağıdı vermemiştim okulun son günü

yok yok kesinlikle yok ama çokta yüksek vermezler ben 50 almıştım hocanın sorduğu bütün soruları bilmeme rağmen sözlüden de 50 vermişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...