Ey turk gencliğilutfen bakıngene iş basındalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreakcali

emreakcali

Üye
ne oldu ya hala duruyomu o site serefsizler hepimizin asabini bozdular bukonuyu site hacklenene kadar güncel tutalim arkadaslar sizlerden ricam

msw

msw

Üye
Durumu hacker arkadaşlara ilettim ...

emreakcali

emreakcali

Üye
iyi ettin hadi hayirlisi heycanla bekliyom

metintekin

Üye
şu site artık kapansınnnnn .LANET OLSUNNNN PKK YA

Salihyet

Salihyet

Üye
ne deyim ya hemen ha""k leyin bu nedir ya internette bi başvuru alanı yokmu yetkili yokmu bu siteyi kapatsınlar.bu nedemek ya çok ileri gitmişler.................................

Caine

Caine

Üye
Originally posted by seriFBurak@Aug 27 2005, 06:49 PM
zaten olay o site artk sadece bosluk!
[post=146189]Quoted post[/post]​

:vur: boşluk değil kardeş hala devam ediyor bu site yayınına...
lan ben kürdümde böyle şerefsizlerde adımızı kirletiyor. eğer bunlarda kürtse ben ne oliyim yaww :vur: şerefsizin evlatları yawww...
asla vatanımın bir tek taşını kimseye yar etmem ve gerekirse dedelerim gibi canımıda seve seve veririrm ve eminimki bu olaylara alet edilen kürtlerin yuzde 90^da benim gibi düşünüyordur. bunların alayını ..........................................

kanı bozulmuş itler :off:

bizlerde kürt,türk,sunni,çerkez,laz,kafkas ayrımı olmazzzzzzzzzzz...
hepimiz bu vatanın evladıyız bunu kimse unutmasın
sadece kınıyorum :eksi:

msw

msw

Üye
Site göçtü galiba...görüntülenemiyor...sizde de öyle mi?

midnight

midnight

Üye
Bu konuyu yeni gördüm...bu şerefsiz köpeklere haddini bildirecek bi hacker yok mu...site hâla hacklenmemiş..... :angry:

"Şehitlerim, gazilerim emin olsun. Kanımızın son damlasına kadar Türkiye'mizi yılanlardan koruyacağımıza, yılanlardan olmayacağımıza, vatanımızı satmayacağımıza, kaçanlardan olmayacağımıza şerefimiz ve namusumuz üzerine yemin ederiz."

midnight

midnight

Üye
hack topluluğu'' üyesi) ve daha önce terör örgütünün sitesini hacklemişlerdi..Mail attım inşallah bu şerefsizleri de hacklerler..

--Siz de bildiğiniz hack grupları varsa bu siteyi bildirin..

"Şehitlerim, gazilerim emin olsun. Kanımızın son damlasına kadar Türkiye'mizi yılanlardan koruyacağımıza, yılanlardan olmayacağımıza, vatanımızı satmayacağımıza, kaçanlardan olmayacağımıza şerefimiz ve namusumuz üzerine yemin ederiz."

..::Riddick::..

Üye
Bir avuç Köpeğin işi bunlar

"Ne Mutlu Türküm Diyene"

midnight

midnight

Üye
Site link değiştirdi yani o siteye girince 'a yönlendiriyor..ismine bakıp sakın aldanmayın faaliyetlerine devam ediyor bu şerefsiz terörist pkk'lı köpekler... :off:

__Midas__

__Midas__

Üye
arkadaşlar bu tür siteleri hedef listesine alan ve bir şekilde çökerten,sitelere girilmesini engelleyen bir program var antisite
bu program ve daha detaylı bilgi
de mevcut bir bakın ve programı indirin,kurun ben yukarda söylenen siteyi mail ile yolladım hedef listelerine almaları için.
hadi arkadaşlar herşey vatan için.
site burda
:off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off: :off:

D@NGE®KML

Üye
SITE HACKLENMISTIR!

midnight

midnight

Üye
Hayır hâla hacklenmemiş.... :vur:

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
bnecede su siteyi kapatın teröre lanet olsun..

serdaronlinenet

serdaronlinenet

Üye

Ben Askerliğimi Komando Olarak Yapmaktan Bir Kez Daha Gurur Duyuyorum

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
vercekler elime bi silah ben ki karıncayı ıncıtmem topunu once bacaklarından vurup Istiklal Marşı soyletir sora hepsini oldururdum :off: :off: :off: :off:

Üye
Originally posted by DeLmIrA@Aug 28 2005, 11:43 AM
vercekler elime bi silah ben ki karıncayı ıncıtmem topunu once bacaklarından vurup Istiklal Marşı soyletir sora hepsini oldururdum :off: :off: :off: :off:
[post=146730]Quoted post[/post]​
Helal .. TÜRK gencine bu yakışır ;;)

iOS Developer

iOS Developer

Üye
hacklemeye çalışaacğım sırf bu GÜZEL ÜLKEM İÇİN!!!!

Tayfuns

Üye
bu şerefsizlere bizim devletimiz gereken cezayı vermezse olacagı budur. kurdistan diyenı cekıp vuracaksın devletın bırlıgını bozuyor dıye . 2 tane vur bak 3. cıkıyomu boyle o.ç oldukca bız daha cok sınırlenırız ( kufurler ıcın sorry )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...