Exynos Kullananlar Hiç Bunu Görmedi!!

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Ciddiyim okurken kahkaha attım yorumunu s2den beri yaptığım şey dur iki dakika kernel değiştirip geliyorum iddia koyalım mı bu olaya ?
Dayanamadım paylaşıyım hahaha buyır einstein
Yalnız sen çekirdekleri deep sleep'e sokmuşsun adam ise direkt bütün bir cluster'ı kapatmış.

Pc de AMD Phenom x4 955 B.E işlemcimde çok yüksek frekanslara o.c için bende çekirdekleri kapatırdım. :D

The Shadow

The Shadow

Üye
SCHED_MC değil mi bu?

enterneoll

enterneoll

Üye
Yalnız sen çekirdekleri deep sleep'e sokmuşsun adam ise direkt bütün bir cluster'ı kapatmış.

Pc de AMD Phenom x4 955 B.E işlemcimde çok yüksek frekanslara o.c için bende çekirdekleri kapatırdım. :D
Abi ben pcde hep kilitli işlemciler kullandım ya :( hayatımda hiç pc oc yapmadım ve şu an pc yok bu arada sen ne zaman note 4 aldın ya :D hayırlı olsun ben uzun süredir görmüyordum seni

Buğra

Buğra

Admin
Exynos bilmem ama evdeki HTC one x için pil çok kötüydü bende kernel atıp pile giden voltajı azaltıp + 2 çekirdeği kapattım
Gerçi yine pil dayanmıyordu

• Beğen
Tepkiler: hunkar159 ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Exynos bilmem ama evdeki HTC one x için pil çok kötüydü bende kernel atıp pile giden voltajı azaltıp + 2 çekirdeği kapattım
Gerçi yine pil dayanmıyordu
Aslında olaya şöyle bakarsak yaptığın yanlış. 4 kişinin yapması gereken işi 2 kişiye yüklemek daha çok güç harcamaya sebeb verir. Gerçi bu xda'da ki devllerin genel düşüncesi :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra
PriZm

PriZm

Üye
Mantıklı bir düşünce bence. Daha az çekirdek kullanmak demek çekirdeklerin daha fazla zorlanıp sürekli en yüksek frekanslarda çalışmasına ve dolayısıyla yüksek voltaj kullanmasına neden olur.

• Beğen
Tepkiler: blr123 ve ŞenolTÜRK
Buğra

Buğra

Admin
Yok öyle olmuyordu zaten 4 çekirdek gerektiren uygulama az anlık olarak 4 çekirdek sürekli aktif olup kapanıyor genelde

CPU yükü %5-20 arası değişiyordu

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
i9300 da single core bile çalıştırılıyordu :cool yeterki boeflla kernel olsun.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
The Pancar

The Pancar

Üye
Kernel sorunlarından anlayan arkadaşlar yardım edebilir mi ?

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Sizin beyin göçü gerçekleşmiş hepsi kapanırsa nasıl işlem yapıcak telefon ?
@-N.A.W.Y- kimlere kalmış bu forum böyle ya :D eskiden böylemiydi buralar ?
Uzun sure kapanma degil zaten bu olay islem yapacagi zaman tekrar aktif oluyor bunu bilmiyosan ben nediyeyim sana

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Root Ve Kernel Gerekliymiş Allah Kahıretsin

Emrebali05

Emrebali05

Üye

Maksimum performans :)

avast

avast

Üye
Ekrana dokunmssan zaten 2 si dinleniyor :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu kadar bariz bir şekilde mesaj kasma bence.

Bir Aralar Çekirdeğin Altyapısıyla Alakalı Denilip Olumsuz Açıklamalar Gelmişti (Yazılım Güncellemelerini Hazırlayan Firmalar). Bende Burda Bu Konuya Çare Aramak İçin Yazdım Mesaj Kasma Gibi Bir Derdim Yok:ünlem:

enterneoll

enterneoll

Üye
Uzun sure kapanma degil zaten bu olay islem yapacagi zaman tekrar aktif oluyor bunu bilmiyosan ben nediyeyim sana
Hayir dostum cekirdekler kilitli 2 çekirdekten fazlası veya azı çalışmıyor

Üst Alt