Extra Buttons Batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Extra Buttons Batarya
Arkadaşlar Extra button uygulamasını yükledim şarj butonu koydum orda şarjın yüzde kaç oldugunu gösteriyor bakıyorum butonda %57 diyor ama telefonu kapat'a basıyorum hani kapanırken batarya durumunu gösteriyor ya orda %80 yazıyor kapanırken. şimdi hangisi doğru bunların?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tam olarak oturmamış yazılımlar bunlar dostum geliştirme aşamasında ki batarya konusunda ben hiç bi uygulamaya güvenmiyorum ne denli doğru tahmin ediyorlar muamma battry monitör 3 farzı misal ben dolduruyorum %100 on dakika sonra %80 e inmiş saçma sapan işler ...

nokialover

Üye
    Konu Sahibi
Evet ya bencede sildim batarya butonunu sadece kilit butonunu kullanıcam çünkü telefon %57deydi kapadım açtım %49 olmuş :(

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Evet ya bencede sildim batarya butonunu sadece kilit butonunu kullanıcam çünkü telefon %57deydi kapadım açtım %49 olmuş :(
Ben uygulamayı denedim beğenmedim komple kaldırdım açıkcası bana başarılı gelmedi ...

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
Ben uygulamayı denedim beğenmedim komple kaldırdım açıkcası bana başarılı gelmedi ...

açık uygulamaları gösteriyor ve ekran parlaklığını ayarlıyabiliyorsun daha ne olsun bence gayet başarılı

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
açık uygulamaları gösteriyor ve ekran parlaklığını ayarlıyabiliyorsun daha ne olsun bence gayet başarılı
Handy tasman oldukça başarılı ekran ışığı içinde bright control diye bi şey vardı tabi birleştirmesi iyi bi şey baya gelişmiş o zaman ben yüklediğimde sadece reset tuş kilidi ve şarj göstergesi vardı ...

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
laternsoft güzel tavsiye ederim bence denemelisin

msy2017

msy2017

Üye
ben de dün lanternsoft exra buttons yükl yükledim sırf batarya gösterimi için sisteminkiyle aynı sanıyordum bugün şarj ettim en fazla %91 oldu zaten telefon kapanmadan önce %0 oluyor ama uygulama güzel

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
batarya uygulamaları yaklaşık oranları gösterir ancak %100 doğru oran veremez bu bilinmeli bence

hamza271970

hamza271970

Üye
nokia manyaklaşmış n8 de kapı anahtarı düşünmüş de ziğdırmamış yandaki buton nekadar dayanır bir bir dakika tuş kiliti beklemede iki o süre icinbe tel cepte tüm prg ları acıyor ya ne salaklık ya bari asma kilit atsaydın sevgili nokia.10 tane tuş kilidi denedim malesef halen çözüm bulamadım.saygılar arkadaşlar

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
nokia manyaklaşmış n8 de kapı anahtarı düşünmüş de ziğdırmamış yandaki buton nekadar dayanır bir bir dakika tuş kiliti beklemede iki o süre icinbe tel cepte tüm prg ları acıyor ya ne salaklık ya bari asma kilit atsaydın sevgili nokia.10 tane tuş kilidi denedim malesef halen çözüm bulamadım.saygılar arkadaşlar

pocket sensor uygulamasını kullan tuş kilidi yapmana gerek kalmaz o zaman, cebine koyduğunda kendisi kilitlenir ve çıkardığın zamanda tuş kilidi kendisi açılır

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Quick lock kullan

hamza271970

hamza271970

Üye
pocket sensor uygulamasını kullan tuş kilidi yapmana gerek kalmaz o zaman, cebine koyduğunda kendisi kilitlenir ve çıkardığın zamanda tuş kilidi kendisi açılır

nekadar sağlıklı biliyon dimi yani bi tür hareket algılayıcı.cocuk cevabın icin teşekür

gece__kuşu

gece__kuşu

Üye
nekadar sağlıklı biliyon dimi yani bi tür hareket algılayıcı.cocuk cevabın icin teşekür

ben 1 yıldır kullanıyorum gayet kullanışlı.
Normalde arama sırasında telefonu kulağına götürdüğünde tuş kilidi devreye girer, bu programla cebine koydugun zaman yada sensorun önüne bir engel koydugun zaman tuş kilidi devreye girer

hamza271970

hamza271970

Üye
ya idare eder de benim kızmam nokia ileri deyil de geri gidiyor şu n8 10 larca defa yazılımına versiyonuna bakmışımdır sanki çinmalı gibi büyük şüphelere atıyor beni bundan önce n95 kulandım n8 kıyaslıyorum şaşıyorum n95 5 mp kamera n8 12 resimcek zom yap çözünürlüğü bak bence altıyı ikiye katladılaaar. eminimki şuanda 41 mp den bahsediyor nokia kulanan arkadaşlar harbi cevab versinler muhakaki 12 mp .iphone cıktı nokia biti 12 yılık nokia kulanıcıyım iphone 5mp yle gece cektiği nokia 12 mp yle gündüz ki aynı.velhasıl nokia deyişti bildiğim nokia reklam yapmazdı yaptığı ise gercek olurdu neyse kanızı ağrıtmayayım saygılar yardımlarınız icin teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt