HardRhymeRBJK
Üye
Ext4 Alanı oluşturma ?
Arkadaşlar az önce Neo V telefonumu rootladım. Herhangi bir sorun yok Superuser geldi ekrana. Daha sonra CWM Recovery'de yükledim. Telefon açılırken ses açma tuşuna basıp CWM recoverynin içine girebiliyorum. 8gb'lik bir hafıza kartım var. Bunda 500-600mb ext4 alanı oluşturmak istiyorum ama yapamadım sanırım. Minitool partition programıyla denedim yaptığımı sandım ama "simple2ext" programına girince ext alanının olmadığını anladım. Sonra CWM üzerinden yapıldığını okudum. CWM menüsünde advanced kısmına girince Partition Sd Storage diye bir kısımdan bahsediliyor ama o kısım bende yok.. Cwm versiyonum şu şekilde:
CWM-based Recovery v5.0.2.7-nAa-r2
Telefon açılırken "SONY" yazısı geldiğinde ses açma tuşuna basıyorum ve CWM menüsü geliyor. Menü aynen şöyle.
- reboot system now
- apply update from sdcard
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- install zip from sdcard
- backup and restore
- mounts and storage
- advanced
- power off
Advanced kısımına geliyorum ve menü tuşuyla giriş yapıyorum karşıma şu ekran geliyor.
- Reboot recovery
- Wipe Dalvik Cache
- Wipe Battery Stats
- Report Error
- Key Test
- Show Log
Ext4 alanı oluşturamıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler..
CWM-based Recovery v5.0.2.7-nAa-r2
Telefon açılırken "SONY" yazısı geldiğinde ses açma tuşuna basıyorum ve CWM menüsü geliyor. Menü aynen şöyle.
- reboot system now
- apply update from sdcard
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- install zip from sdcard
- backup and restore
- mounts and storage
- advanced
- power off
Advanced kısımına geliyorum ve menü tuşuyla giriş yapıyorum karşıma şu ekran geliyor.
- Reboot recovery
- Wipe Dalvik Cache
- Wipe Battery Stats
- Report Error
- Key Test
- Show Log
Ext4 alanı oluşturamıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler..